Молба за мнение или информация ,ако някой има, за тази кола
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Молба за мнение или информация ,ако някой има, за тази к
Сериозно ли си харесал тази кола?
Най-големия проблем и е, че е внос от Гниландия, доста е боядисвана, докато и прикрият гнилоч-а. За километрите няма да говоря, излишно е. Също така, доста приклекнала стои на снимките.
Не знам какво ти хареса в нея, ако може да го споделиш!?

Най-големия проблем и е, че е внос от Гниландия, доста е боядисвана, докато и прикрият гнилоч-а. За километрите няма да говоря, излишно е. Също така, доста приклекнала стои на снимките.
Не знам какво ти хареса в нея, ако може да го споделиш!?
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
150-те хил. км са абсолютно нереални предвид състоянието на салона и бутоните по таблото.Пълен кошник 

- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Ами то цената е повече от добра стига двигателя да е ОК
anonym0us, тоя кошер с много малко пари ще излезе на пазара в перфектно състояние
anonym0us, тоя кошер с много малко пари ще излезе на пазара в перфектно състояние
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
110afn: То и на пазара когато излезеш, има всичко! Това, че го гледат, не означава, че става за купуване. Аз предпочитам за тези пари, да си купя 4-ка бензин/дизел, по-стара година, от колкото този баракудник. Само като му видях копчето на фаровете и ми прилоша. Знам, че им е слабо място, ама това уби всичко детско в мен. Ако тая кола се продаде, моята я давам на скра"Б" 

Ако пали, върви и не скърца ценичката скача на 4к евракис с малко фондьотен 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Поправи си заглавието и самата тема да става ясно за какво става дума, а не само някакъв линк, който утре няма да работи
- fly_free
- Автомобил: т5
- Двигател: вrr
- Контакти:
Колата ми трябва за софийски варел.Ще я видя наживо и тогава ще дом мнение,питам ,ако случайно някой я е гледал вече.Предпочитам да купя по евтина кола да си я отремонтирам и обслужа ,за да знам че в тези места ,където съм пипал е достатъчно надежно направено. Отколкото да купиш скъпо и маскирано.Еле пък ако е за ремонт на двигателя най добре.Важно е да е евтина и да няма удари и изгнило.Останалото се прави.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Точно тази няма как да няма изгнило, защото е от Австрия. Ако не вярваш, погледни в горния ляв ъгъл на челното стъкло. Този стикер го имат колите от Австрия. И моята има такъв, и я гледаш кукла. Отдоло няма никаква ръжда, свети. Пробвай се да я вдигнеш на крик, и слушаш как се разпада желязото. Но ти си знаеш. Късмет! И това да купиш евтино и да го обслужиш, не вярвай на такива вицове. Ако е била хубава, няма да се продава за тези пари.
- fly_free
- Автомобил: т5
- Двигател: вrr
- Контакти:
това е реално цена за кола на тези години и на тези километри.
Това ,че джамбазите искат от 200 евро купена и 800 евро транспорт да изкарат директно чисти 3000 евро си е техен проблем.Не е луд този който яде баницата ,луд е този който я дава.
кола 2005 годена максимум 5000 лв всичко отгоре е нахалство.
Това ,че джамбазите искат от 200 евро купена и 800 евро транспорт да изкарат директно чисти 3000 евро си е техен проблем.Не е луд този който яде баницата ,луд е този който я дава.
кола 2005 годена максимум 5000 лв всичко отгоре е нахалство.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Отвори някой Италянски сайт за коли, после Австрийски, и после Германски, и погледни за тези пари за които ти продават тази кола, какво ще ти излезе като обяви!? Скра"Б" нищо друго. Но щом си решил да си дадеш парите, няма кои да те спре ;) А и нямам намерение да те убеждавам, че това на снимките не е кола нищо, че е 2005 година. Сигурен съм, че първата тема, която ще пуснеш след покупката ще е, защо не пали!? 

- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Тая кола си е реална като 80% от колите, които идват. Като я напудрят и иде в автокъща ще запееш друга песен
anonym0us написа:Отвори някой Италянски сайт за коли, после Австрийски, и после Германски, и погледни за тези пари за които ти продават тази кола, какво ще ти излезе като обяви!? Скра"Б" нищо друго. Но щом си решил да си дадеш парите, няма кои да те спре ;) А и нямам намерение да те убеждавам, че това на снимките не е кола нищо, че е 2005 година. Сигурен съм, че първата тема, която ще пуснеш след покупката ще е, защо не пали!?
Сигурен съм, че ако продавача беше вложил 500 лева да й оправи външния вид мнението ти щеше да е "леле това изглежда много добре, тоя двигател е супер, взимай я"

Колега, ходи да я видиш, само така ще разбереш в какво състояние е.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
И аз бих и обърнал внимание.За тея пари си е добре, а и какво от това, че салона бил такъв или онакъв.И салон се прави и всичко се прави.И това, че е от Австрия не е гаранция за ръжда, защото е 2005-та година, не 95-та.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Автомобилът е в доста окаяно състояние.
Лично аз не бих си купил подобна гробница за пари. Предпочитам да дам повече пари за запазен автомобил с ясна сервизна история, отколкото съмнително малко пари за автомобил, който във всеки един момент може да ми поднесе изненади с цени 4-цифрени суми.
Лично аз не бих си купил подобна гробница за пари. Предпочитам да дам повече пари за запазен автомобил с ясна сервизна история, отколкото съмнително малко пари за автомобил, който във всеки един момент може да ми поднесе изненади с цени 4-цифрени суми.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”