Golf VI, Golf VI Plus или Touran
Golf VI, Golf VI Plus или Touran
Здравейте, любител съм на VW, сега съм на сеат дизел, ще сменявам автомобила и ми трябва семейна кола, бихте ли ме посъветвали каква да бъде. Спрял съм се на трите Golf VI комби, Golf VI Plus или Touran. Не съм запознат много с голф плюс. Нещо повече за него да ми кажете. Благодаря предварително.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf VI, Golf VI Plus или Tauran
Правилното е Touran /само за протокола/ ,иначе аз бих избирал между комбито и Турана,този плюс е със много странна форма-къс,висок и закръглен,никаква пропорция няма във вида му ! Турана е по-функционалната кола и е идеалния семеен миниван в който при нужда може да превозиш гардероб,но пък комбито е с по-добра динамика,стабилност и предполагам малко по-нисък разход заради аеродинамиката, а багажника му не е за пренебрегване когато става въпрос за куфари и чанти!
Re: Golf VI, Golf VI Plus или Tauran
Извинявам се за грешката при изписването!
Благодаря за съвета, и аз май се насочвам към комбито, но пасат дизел. За него 1.9 TDI ли е най-добрия двигател? (след 2007г) Автоматиците как са с скоростните кутии, здрави ли са?
Благодаря за съвета, и аз май се насочвам към комбито, но пасат дизел. За него 1.9 TDI ли е най-добрия двигател? (след 2007г) Автоматиците как са с скоростните кутии, здрави ли са?
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: Golf VI, Golf VI Plus или Touran
Не и не. Common rail + ръчни скорости. 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”