Здравейте колеги, някой да има информация или да е ходил на оглед на този красавец http://www.cars.bg/c898505
Благодаря предварително, всички мнения са добре дошли.

Съвет за конкретен пасат
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Re: Съвет за конкретен пасат
Ако всичко,което е написано в обявата е реално - да,заслужава си всяка стотинка.Доста добре изглежда 

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Изглежда лъскав...
Ако го сравнявам с моя, който скоро прехвърли 300к - моята шофьорска седалка не е толков излъскана странично, волана също не лъщи толкова и задната щора не е пуснала конци. Двигателното ми е значително по-мръсно.
Ако го сравнявам с моя, който скоро прехвърли 300к - моята шофьорска седалка не е толков излъскана странично, волана също не лъщи толкова и задната щора не е пуснала конци. Двигателното ми е значително по-мръсно.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Може салона да е изпран целия. В автомивките за 50-60лв правят ги чисто нови.
Пасат по обява на 2, 3, 4 и дори на 11 години е почти винаги на около 120 000 км. Как все така се получава, не мога да разбера
Ако беше седан на тая цена, досега да е прилапан.

Ако беше седан на тая цена, досега да е прилапан.
- lz2aii
- Автомобил: VW Passat B 5.5
- Двигател: AVB 1.9 TDI 2002
Колицата изглежда доста лачена, което както казаха колеги по-горе се постига с дребна сума от 50-60 лева. Интериорно и екстериорно няма видими забележки. Не съм наясно с бензиновите агрегати на Пасат и то автоматик, но на първо място ми правят впечатление по-ниските обороти - от по-детайлната снимка на таблото (около 500-600 об./мин.) Мисля, че трябва да са значително по-високи. Нека по-знаещите да коментират това. На второ място ми прави впечатление и средния разход - около 17/100. Въпреки, че е бензин и автоматик, не мисля, че трябва да е толкова голям. Това с пробега изобщо не го коментирам.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
И оборотите, и средния разход по борд комп. са в рамките на нормалното
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
650-700 са нормални обороти, а средния разход зависи най вече от положението на десния крак в/у педала 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Така по снимки можем да си пишем каквото си искаме. Истината е да се отиде и да се види на място, ако ти хареса технически и визуално имаш пари да го потдържаш и разхода не те притеснява го грабваш. Километрите няма какво да ги коментираме, няма кой да познае реално на колко километра е. А такива дето познават колите по салоните, ще си замълча. Лично аз не бих дал толкова пари за лапачка, която даже и не е синхро. Но ти си знаеш, парите са твои, късмет с избора!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Успех с продажбата ...
Благодаря,на всички за мненията ама май-май ще взимам Хонда акорд 193к.с. комби макар и да е с по спортна возия.Автомата на хондата някак си ми вдъхва повече доверие.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”