Мнение за конкретна обява Golf 5 TDI

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
jifchef
Автомобил:
Двигател:

Мнение за конкретна обява Golf 5 TDI

Мнениеот jifchef » Пет 12 дек 2014 13:45

Здравейте! Решил съм да си закупя GOLF 5 TDI и съм се спрял на 2 конкретни обяви за София. Моля за вашето мнение относно тях, както и за препоръка къде мога евентуално да ги закарам да ги погледнат в София. Ако някой вече е ходил да ги види моля да сподели мнение. Благодаря предварително!

Ето линкове към обявите:

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11413874617779458&slink=89tgja

и

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11403961229502481&slink=89tgja

mudancho
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за конкретна обява

Мнениеот mudancho » Пет 12 дек 2014 16:29

Втория повече си заслужава,все пак са сменени скъпи консумативи.

Бих ти предложил една,по която много точа лиги,но сега не ми е момента за смяна на кола...

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=44&t=431020

За 500 лв отгоре как мислиш,дали си заслужава? Малък данък,реални километри...

jifchef
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jifchef » Пет 12 дек 2014 16:38

Дам видях я още вчера и определено ми допада, но нямам път към Ловеч, а съм на работа всеки ден.... За това се насочих към Софийските оферти. Иначе и аз за втората си мислех заради сменения съединител + маховик, но пък първата има GPS+NAVI+USB+парктроник и главно за това се чудя... Парктроника не ми е кой знае колко нужен, но пък си е полезна екстра от време на време... А цената нормална ли е или е завишена и мога да се пазаря да ми я свали малко?

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Пет 12 дек 2014 17:07

После дали ще имаш време да ходиш по сервизи? Тази която се продава във форума според мен е много хубава и на много добра цена Тази навигация ми прилича като да е извадена от Зрънчо :rolleyes

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 12 дек 2014 17:48

И аз бих предпочел този от форума

jifchef
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jifchef » Пет 12 дек 2014 18:07

Благодаря ви за бързите отговори :) И на мен тази от форума най-много ми хареса, но както казах Ловеч ми идва далеч, особено както съм без автомобил... По принцип имам приятел, който живее около Ловеч и каза, че може да иде да я види, но ще може да го направи чак догодина, а не знам дали обявата ще е валидна до тогава...
Ако ви разбирам правилно от горепосочените от мен 2 обяви втората е по-добрата, така че ще помисля още малко и ще реша какво да правя. Ако може обаче да ми препоръчате къде в София да я закарам да я видят ще съм ви много благодарен :)

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пет 12 дек 2014 20:16

За да смениш съединител на 112 хиляди, или голям левак я е карал, или не са 112...

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Пет 12 дек 2014 20:25

:Mr Green Fun

Последна промяна от dimovip на Пет 12 дек 2014 20:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dimovip

Мнениеот dimovip » Пет 12 дек 2014 20:27

dimovip написа:Кажи от къде си, ще дойда да те взема да те закарам.И сравни фугите и цветовете около бронята, фаровете и предния капак на втората кола от линковете и от тази във форума... откри ли разликите, ако не си ще ти ги обадя.На първата наистина по добре без навигация отколкото с тая.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 12 дек 2014 20:28

muns61 написа:За да смениш съединител на 112 хиляди, или голям левак я е карал, или не са 112...

Plamenavramov написа:...Карана е главно от жена ми...
:mhihi :mhihi :mhihi

И моята допреди известно време беше убедена, че на светофар се чака на скорост и натиснат педал. Инструкторът, рийш ли, бил казал така... :newsm66

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пет 12 дек 2014 21:15

Да, ама опитът ми ме е научил да не вярвам на такива басни. Чакането на светофар е вредно много повече за аксиалния лагер, отколкото за съединителя.
И друго от наученото с опита - по-често колите по форумите са бангии, разчита се на форумното доверие. Изключение правят редки форумни личности, които имат познаваемост и са коректни, ама са бели лястовици...

Потребителски аватар
dimovip

Мнениеот dimovip » Пет 12 дек 2014 21:19

Хубаво де, тая броня никой ли не я вижда колко по различна е от калниците, че не е и наместена

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Пет 12 дек 2014 21:29

Само не знам, за какво се мъчите да обяснявате на момчето (колегата бъдещ). Той сам ако не вижда проблема в колата, ако не се прецака с тази ще е друга, няма как да го спасите от това което сам ще си направи. И аз съм бил на неговото положение но с по-евтина кола и съм се прецаквал. На мен 2-рата кола, ми се вижда пребоядисвана и детайлите един с друг не пасват, дали е само на снимки не мога да кажа.
На 1-вата обява ми харесва как седи на снимки, но трябва да се види, в какво състояние е.
А относно обявата от форума, волана е доста запазен, а педалите и самолона не отговарят на това което е. Дефакто колата е карана градско и е възможно да е толкова износена, заради това.
Аз лично не бих купил нито една от обявите, по мое виждане не струват.

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Мнениеот 110afn » Пет 12 дек 2014 21:33

muns61 написа:Да, ама опитът ми ме е научил да не вярвам на такива басни. Чакането на светофар е вредно много повече за аксиалния лагер, отколкото за съединителя.
И друго от наученото с опита - по-често колите по форумите са бангии, разчита се на форумното доверие. Изключение правят редки форумни личности, които имат познаваемост и са коректни, ама са бели лястовици...

Много си прав, а изключенията,понеже са бели лястовици търсят майка си и баща си
Много пъти съм се питал член на клуба като продава нещо защо цената е висока

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Пет 12 дек 2014 21:46

На мен тази от Ловеч ми харесва.Има си книжка...сервизна история...какво повече да иска човек.Това че е пребоядисвана задната броня нищо не значи.Какво лошо има ако някои де одраска на паркинг да се възползваш от каското което си плащаш.Относно колегата със констатацията за маховика...При заминаващ си съединител и продължаващо упорито да се кара със такъв си заминава и маховика много бързо.Една жена караща кола не може да знае и констатира това.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”