Мнения за VW Passat или Ford Mondeo?

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
katiq71
Автомобил:
Двигател:

Мнения за VW Passat или Ford Mondeo?

Мнениеот katiq71 » Чет 25 дек 2014 21:18

Здравейте, нова съм в форума и незнам дали съм на правилното място. Значи сина ми, след новогодишните празници ще си взима книжката от КАТ, но искаме да му направим един малък подарък. Значи той е голям привърженик на Ауди А4, но нямаме възможност с баща му да му вземем толкова скъп автомобил, все пак още е млад шофьор пак да се качва на толкова скъпа и бърза кола не си струва, а пък и ни е страх. Значи другите марки коли които той харесва са "VW и Ford" , напоследък забелязвам, че много му харесват следните модели. Един мой колега от работата ми, препоръча да се обърна към вас за съвет. Той ми намери точните модели на колите, които харесва сина ми. А те са;

VW Passat 1.9 TDI 90 к.с. или 110 к.с. година на производство 1998-2000 г.
Ford Mondeo 2.0 TDCI 116 к.с. година на производство 2002-2004 г.

Това са моделите които си е набелязал, но все още не ни е казал, че иска един от тези автомобили. Ще съм благодарна, ако споделите мнение за тези автомобили. Също така да споделите +/- за колите. Бюджета с които разполагаме не е много, но за сега само толкова можем да отделим за първа кола на сина ми. Бюджет само за колата е 3700 лв. А, ако колата е регистрирана всичко можем да дадем до 4000-4200 лв. Вие какво ще ни посъветвате, регистрирана ли да търсим или от автокъща "нов внос".?

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Re: Мнения за VW Passat или Ford Mondeo?

Мнениеот Vlad777 » Пет 26 дек 2014 9:04

И за двата модела има вече писано. Достатъчно е в търсачката да се напише пасат мондео и излизат голям брой теми.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”