Съвет за избор на GTI ?
- zoovanka
- Автомобил: VW Caddy MAXI Life 1395 TGI 109
- Двигател: 2016 1395 TGI метан
Съвет за избор на GTI ?
Колеги насочил съм се към ГТИ серията на Голф и съм се спрял на следната обява:
http://olx.bg/vw-golf-2-0-gti-i59665942
Моля за съвет и мнение за конкретния явтомобил.
http://olx.bg/vw-golf-2-0-gti-i59665942
Моля за съвет и мнение за конкретния явтомобил.
- zoovanka
Re: Съвет за избор на GTI ?
На външен вид е ок.Това което ме притеснява е двигателя,не е fsi като на голф 5 гти.Мисля,че е с верига,също не съм сигурен и с какъв съединител е въпросния модел?И тези джанти не ми дават мира,оригиналните за модела трябва да са 18".
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Двигателят си е такъв. Джантите са оригинални, не всички излизат с 18.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Всичко изглежда точно по колата. 

Колата се продава от над година.Беше много отдавна без регистрация нов внос в автокъщата намираща се от другата страна на булеварда на тази,на цена 23 900 лева.
Сега гледам че е 4 хиляди лева надолу прои условие че е регистрирана-тоест и екотакса е платена,и номера и ГО.......
Сега гледам че е 4 хиляди лева надолу прои условие че е регистрирана-тоест и екотакса е платена,и номера и ГО.......
- hooligan_sk
- Модератор
А защо си сигурен че е същата кола? Не е особено рядък модел и изпълнение. 

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Изглежда добре, но преди да се покара и провери в сервиз или с VCDS няма какво да се говори! Ако от къщата отказват проверка в сервиз или с собствен VCDS бягай надалеч, отделно аз лично предпочитам коли закупени от човек! На авто къщи вера НИКОГА, всички са страшни измамници и гледат винаги само да си продадът "новия внос" сглобка...! Инак на снимките изглежда красавица 

- zoovanka
Ха слушайте сега,колата е била на представителя на VW груп в някакъв италиански град и е сменян ДВИГАТЕЛЯ !!!!.Гаранционно,реално колата по километраж е на 83 000,а по обява е на 69 000,тоест излиза че с втория двигател е сменяван на около 14 000 км.По голяма ундурма не бях чувал,а съм обикалял доста по автокъщи.Имал фактура за новия двигател.Тук ми се струва че работата е изтормозена до край.Вие как мислите?
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Освен да бягаш надалеч от тая обява, друго не бих ти предпоръчал
Кой знае още какво е правено и сменяно 

Колата беше в Ауто КА първоначално.На влизане в Сливен по ''Бургаско шосе'' откъм разклона за Сотиря и прехвалената ''писта за формула 1'' Рамануша автокъщата се пада вдясно на шофиращия.
Сега автомобила се намира в автокъщата Илона Стефани точно от другата страна на булеварда,преди отбивката за Лукойл и гробищата.
Това, че не е продадена толкова време не значи, че не е читава.Просто Сливен е град където човек може да види ,че се карат или много скъпи за над 50-60 000 лева коли или евтини коли за по 7-8000 лева.Тази е на някакво средно ниво и явно не е атрактивна за местните.
Сега автомобила се намира в автокъщата Илона Стефани точно от другата страна на булеварда,преди отбивката за Лукойл и гробищата.
Това, че не е продадена толкова време не значи, че не е читава.Просто Сливен е град където човек може да види ,че се карат или много скъпи за над 50-60 000 лева коли или евтини коли за по 7-8000 лева.Тази е на някакво средно ниво и явно не е атрактивна за местните.
- zoovanka
Тук има някакъв проблем,аз също съм ходил на място да я гледам в илона-стефани.Запалих я няма нищо за което да се хванеш,но двигател не се сменя току така,там е тънкия момент.Доста съм разколебан,не заради другото ами въпросния модел е само на две обяви в цялото мобиле.Само пълна информация в официалния сервиз,цената е доста атрактивна,още един повод за притеснение.
Ти си решаваш.За мен двигател сменен в гаранционен срок на толкова малък пробег просто си е бил дефектен.
А и какво като е сменян щом е правено в оторизиран сервиз ИЗВЪН България?
Това са консумативи и тук в по-бялата част на Европа така се прави-сменя се целия двигател.
Щом колата е регистрирана веднъж явно и номера на новия двигател е записан вече в талона,тоест и от административна страна не виждам проблеми.
А цената е такава ,защото който се занимава с бизнес знае ,че е по-добре днес да вземе дори по-малко пари отколкото е вложил в нещо ,отколкото да чака пак една година до следващ интерес към стоката му.
п.п.А и в София се продава едно гти 6 ,автомат,но е с две врати и е сиво.....
А и какво като е сменян щом е правено в оторизиран сервиз ИЗВЪН България?
Това са консумативи и тук в по-бялата част на Европа така се прави-сменя се целия двигател.
Щом колата е регистрирана веднъж явно и номера на новия двигател е записан вече в талона,тоест и от административна страна не виждам проблеми.
А цената е такава ,защото който се занимава с бизнес знае ,че е по-добре днес да вземе дори по-малко пари отколкото е вложил в нещо ,отколкото да чака пак една година до следващ интерес към стоката му.
п.п.А и в София се продава едно гти 6 ,автомат,но е с две врати и е сиво.....
- zoovanka
По принцип си прав колега,автомобила има валидни каско винетка и гражданска,явно се кара.Освен да я проверя по VIN за какво друго да гледам,скоростната кутия е DSG и мисля и съединителя е двоен,консумативи ли са ?
- hooligan_sk
- Модератор
От време на време се случват да дефектират двигатели и да се сменят гаранционно. Това не е проблем само по себе си. По-лошо е ако е била тестов автомобил в представителство на марката. Такива са доста евтини, но техниката е доста измъчена за пробега си. 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”