Мнение за конкретна обяваAudi A6 3.0 AUT Quattro

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
opsi4
Автомобил: BMW E91 06
Двигател: Yamaha FZ6 S2 09

Мнение за конкретна обяваAudi A6 3.0 AUT Quattro

Мнениеот opsi4 » Пет 20 фев 2015 8:59

Здравейте колеги! Пиша и във VW форума,защото имам наблюдение, че тук може да се получи адекватно мнение по доста въпроси.
От известно време си търся "нова" кола и мисля да е ауди. Видях тази обява

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11423909658507771&slink=8wkm5e

и колата ми хареса доста. Въпроса, е че незнам нищо като поддръжка, цени на резервни части, колко са здрави въпросните аудита и т.н. Ще съм благодарен, ако някой колега, с поглед над въпросния модел изкаже мнение, а и всяко друго мнение ще ми е от полза.
Благодаря предварително. :beer

Потребителски аватар
Stoyanov_Vw
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: 1.9 TDI AHF

Re: Мнение за конкретна обяваAudi A6 3.0 AUT Quattro

Мнениеот Stoyanov_Vw » Пет 20 фев 2015 10:29

Май всичко е до това на какъв екземпляр ще попаднеш. Мой познат се счупи да прави горивна помпа.. вече 2 пъти я кара, а цената всеки път е сериозна. В същия момент пък други хора карат без оплаквания.. да им се чуди човек :mrgreen

Потребителски аватар
opsi4
Автомобил: BMW E91 06
Двигател: Yamaha FZ6 S2 09

Re: Мнение за конкретна обяваAudi A6 3.0 AUT Quattro

Мнениеот opsi4 » Пет 20 фев 2015 10:41

Stoyanov_Vw написа:Май всичко е до това на какъв екземпляр ще попаднеш. Мой познат се счупи да прави горивна помпа.. вече 2 пъти я кара, а цената всеки път е сериозна. В същия момент пък други хора карат без оплаквания.. да им се чуди човек :mrgreen

Така е, а по принцип не е като да няма какво да се прави по тези аудита.. По принцип търсех по скоро ръчни скороси на предно, но уви..

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”