Покупка на polo 9n3 фейслифт бензин

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
mistarmi
Автомобил:
Двигател:

Покупка на polo 9n3 фейслифт бензин

Мнениеот mistarmi » Пон 26 яну 2015 20:41

Здравейте колеги,насочил съм се към закупуването на въпросния модел с двигател от 1,4 и по-голям.Може ли запознатите да споделят кои са им слабите места на този модел и дали двигателите им понасят безпроблемно газификация ? Ако има вече писано по въпроса ,ме насочете ,доста съм ровил във форума ,но информацията не е много за този модел,особено бензиновия,благодаря предварително на отзовалите се

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Re: Покупка на polo 9n3 фейслифт бензин

Мнениеот anonimko » Пон 26 яну 2015 22:26

От от 2011 карам 1,4 80конски сили ако я караш нормално е супер автомобил -вози много меко идеален градски автомобил извън града също се представя добре но ако търсиш бърза кола вземи 1,8 иначе с нея няма да имаш проблеми за газ нищо не мога да ти кажа понеже от 2005 карам само на бенз иначе като разход около 10 градско а извън градско при около 100 съм я бутал до 4,8 -5,2по бордкомпютър ако може да се каже иначе обслужването може да ти е скъпо преди години около 500 лв. бе сега може и да е по евтино.Ако взимаш 1,6 16v -125к.с. имаи впредвид че е с верига и се сменя на километрите на ангренажа но там вече е пари зъбни колела на разпределителнителните валове верига и успокоителите .Другия двигател 1,6-100к.с. е редови с ангренажен ремък като на голф.Единствения дефект може би са стоповете че се пукат по ръбовете -лепене със селикон или други но нови ако ти се наложи нещо втора употреба само от ударена или по моргите в София,Пловдив,Варна има и ламарини таилански или осветление на Депо та затова ти казвам морга или нови от предсавителството.Иначе другите неща ще ги видиш при купуването на автомобила амортьори накладки,дискове интериор ,двигател но да не се налага ремонта му напримир прегрят -сегменти 390 лв гумички 24 болтове 80 гарнитура глава около 50лв.-минах по този път това е за 80 конювите ,а 75 двигатели 1,4 са същите са като на Голф4 там цените са по-нормални може да попиташ колеги с тоя мотор в Голф форума ни.Успех в избора.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”