Фолксваген Пасат Б6 какво е спорт пакет и много ли ще друса?

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
dgondgo
Автомобил:
Двигател:

Фолксваген Пасат Б6 какво е спорт пакет и много ли ще друса?

Мнениеот dgondgo » Пон 16 фев 2015 18:53

От известно време се оглеждам за Фолксваген Пасат 6, тъй като продадох моята тройка. Харесах си един 2,0 ТДИ 2007г. като в съобщението имаше обяснение, че е Спортлайн оборудване, спорт пакет, спорт окачване и спорт седалки. Това означава ли, че седалките ще са неудобни и окачването ще е много по - стегнато от другите Пасати и много ще друса. Не можах да се разбера с продавача какъв е кода на двигателя - дали е с 8 или 16 винтила - заради проблемните дюзи с пиезокристали. Какво е вашето мнение?

Искам да попитам и възможно ли е на Пасат 6 да има голяма цветна навигация, но с климатик? На Пасатите с климатроник има два дисплея, които показват избраната температура /за ляво и дясно/. На втория Пасат, който съм харесал има голяма навигация, но пише А/С и ги няма тези дисплеи. Един приятел изказа предположение, че може градусите да излизат на голямата навигация, но дали е така? Предварително благодаря за мненията.. :bowdown

Потребителски аватар
Ицку®
Автомобил: 2xTouran TDI
Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015

Re: Фолксваген Пасат Б6 какво е спорт пакет и много ли ще др

Мнениеот Ицку® » Пон 16 фев 2015 23:28

Има доста теми из форума за Пасат 6. Проблема с дюзите предполагам, че трябва отдавна да е решен(все пак имаше сервизна акция по този въпрос). Спортлайн е ниво на оборудването и едва ли ще вози много по-различно от моделите с другите нива. По-добре ще е от тройката която си имал със сигурност.Възможно е колата да е с голямата навигация и климатик(климатроника не е базова екстра).Силно се съмнявам, че градусите на климатика ще ти ги показва на голамата навигация.Пусни линк към обявата, ако колата я има в интернет да видим за какво говорим. Само по описание е малко на трудна работа да ти се даде отговор.

dgondgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dgondgo » Вто 17 фев 2015 20:01

Не мога да добавя адрес на обявата, понеже ми ги пращат на снимки. Сега се пробвах да кача снимката с навигацията, но ми казва, че пикселите били много и не знам как точно да го направя. :bowdown Между другото ползвах търсачката, но не намерих нищо за това и затова се принудих да попитам отделно. Ако може да дадете някакъв адрес.

Потребителски аватар
Ицку®
Автомобил: 2xTouran TDI
Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015

Мнениеот Ицку® » Сря 18 фев 2015 15:37

dgondgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dgondgo » Сря 18 фев 2015 22:02

Колеги благодаря за съдействието. Двата пасата, за които питах и за които ме чакаха да отговоря вече са купени. Аз ли трябва да помоля за изтриване на страницата или затваряне на темата. :scare3

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”