Здравейте,
Имам W124 E 300TD 4matic,прекрасна кола ама не става за градско каране-поне в малък град като моя.Голяма кола си е а градчето ни няма вече здрава улица - всичко е разкопано за подмяна на водопровод и канал.Чудех се каква кола да взема за градски условия,докато преди два дена една девойка не ми предложи нейната,а тя е Фолксваген Поло 1.9 чист дизел 1999г 4/5 врати.Какво ви е мнението за тази кола?Какви плюсове и какви минуси има?

Поло 1.9 чист дизел
- niko_2317
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло 1.9 чист дизел
Проблемни скоростни кутии! 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Нищо не им става. Карат ги без масло и после викат, че били смотани 
Преди да я купиш те съветвам да я запалиш студена и да постоиш малко в купето. Ако не ти изпадат пломбите от вибрациите - това е колата за теб

Преди да я купиш те съветвам да я запалиш студена и да постоиш малко в купето. Ако не ти изпадат пломбите от вибрациите - това е колата за теб

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
За градска кола особено в малък град си вземи бензин. Особено зимата това поло никога няма да е загряло 

Тя и бензиновата няма да загрее добре през зимата,докато отида до работата ми.Ще работи само на смукач.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Бензинов 1,4 промерно захравя 2 пъти по-бързо от почти двулитров дизел. Караш дизелова кола, освен ако мерца ти не е северно изпълнение с печка или допълнителен подгрев на антифриза трябва да ти е ясно каква мъка е зимата.
Мерцедеса ми загрява бързо по принцип,а Полото ми го дават изгодно,затова търся някаква информация точно за този модел.
- Rat Fink
- Автомобил:
- Двигател: 1 8t AUM 2 3DISI
Мой приятел има такова 1.9 сди 2004-2005 година някъде. Кара спокойно и в София му дава 5-5,5 дизел/100км. Кара го от години, взе го почти ново на 20000 км с удар, сега е над 150000 км и до сега само някакъв тампон и нещо дребно по окачването.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”