Здравейте, тъй като се събудих без автомобил, сега седи на дневен ред.
След гледане, май най-добре за 8000-10000 пари изглежда форд фокус и то с възможност за взимане от официален представител.Какво ви е мнението за Форд Фокус 2008-2010,1,6 бензин (около 100 000 км)
В Мото Пфое са около 8-11 0000, без отстъпка(а мога да си осигуря такава).
Имат ли изявени слаби места, би трябвало да са последните фокуси от предишното поколение..
Може ли да се сложи безпроблемно газ?
Другия вариант в бюджета е KIA Ceed, бензин и малко извън бюджета е Toyota Auris. Ако може по дума и за тези автомобили, най-вече KIA-та, защото е достъпна и има избор за тези пари.

Ford Focus, Kia ceed, 2008/10
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Re: Ford Focus, Kia ceed, 2008/10
Доста пъти съм карал на майка ми служебната кола - Kia Ceed хечбек 1.4 109 магарета.Само хубави неща мога да кажа за автмобоила и в частност този му агрегат.Градско дава доста приличен разход,возията е на ниво(до колкото е възможно за такъв клас кола),използваните материали вътре в купето са г/д добри,на места има по-евтинки пласмасти,но не скърцат.Извънградско на магистрала поддържа 160 км/ч без каквито и да е затруднения с пуснат климатик.Съдейки по сервизната книжка,колата не е влизала за сериозен ремонт - само консумативи и 2 тампона до 80000 км, а след това на 154000 км е сменен съединител,нищо друго.Аз бих заложил в KIA-та,последно време се налагат доста и гледам София бая се наводни с тях.
- Polo6R
- Автомобил: VW Polo + Audi A4 B8
- Двигател: 1.2 TSI 2014 + 1.8 TFSI 2010
Re: Ford Focus, Kia ceed, 2008/10
Взимай смело КИА-та. Синът ми търкаля новото Рио вече трета година със същия мотор 109 коня. Никакви забележки и проблеми, на 35к км е до момента. Поддръжката му ми излиза без пари в сравнение с Ауди и VW. Частите са евтини и вече могат да се намерят на много места в София. Най-големият плюс на корейците е, че ще можеш да си ги обслужваш спокойно в официалния дилър, защото цените са народни.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”