Конкретна обява Vw Golf 3 ABF

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
RO$$KO
Автомобил: VW MK6 GTI
Двигател: TSI EA888 2009

Конкретна обява Vw Golf 3 ABF

Мнениеот RO$$KO » Пет 22 май 2015 17:58

Да кажете мнение за следния Голф:
http://www.cars.bg/c1187474
Някой ако знае нещо за колата или е ходил да я гледа нека също да сподели всякаква информация би ми била от полза.
Също така какво трябва да се гледа при покупката защото си нямам никаква представа от този двигател(и като цяло Голф 3?
Прикачени файлове
a8859221o.jpg

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Re: Конкретна обява Vw Golf 3 ABF

Мнениеот Zdravko Zankov » Съб 23 май 2015 19:22

РъждЪта е големия проблем на Голф 3,пробвай и ел.стъклата дали работят.
Грамотно написана обява,но тази цена,за 21 годишен автомобил,и то двуврат...

Потребителски аватар
RO$$KO

Мнениеот RO$$KO » Съб 23 май 2015 21:03

Днес ходих да я гледам за съжаление...
Ръжда няма но само това.
Прагове тотално изпочупени,Ляв калник за смяна и боя,цялостната визия на колата няма нищо общо с снимките брони и лаисни с ръпидки.Вътре салона захабен липсват плафон копчета свети ABS,тавана увиснал по корите няма капаци на колоните има някакви вестници вътре в корите.Ръчната неработи като се дръпне задните апарати задържат няма предни гуми ама като казвам няма начи са на 0.Картера заваряван Н на брой пъти тече от гарнитурата му тече семеринг колянов вал,климатик неработи,тампони заден мост,лагери отзад.Не на последно място колата просто невърви ама като казвам невърви си представете колкото 115 да не кажа по малко.
В колата има точно 2 хубави неща
1 Фарове
2 Цвят на колата
Цената е повече от налудничава!
Колата в това си състояние е около 1,8 К.макс.
А той нашия каза,че ще ми свали 50 лв от цената.

Последна промяна от RO$$KO на Съб 23 май 2015 21:20, променено общо 1 път.

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Съб 23 май 2015 21:17

С тия дефекти и 1500 са му много.Само за ремонта на тампоните на задния мост и направата на тавана ще излетят 200лв със страшна сила.
А останалите проблеми?
Но пък явно е "склонен" да коментира цената за "сериозни купувачи".
:mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Съб 23 май 2015 21:21

С тия дефекти не бих дал и 1000лв.Май само едните фарове останаха от нея :mhihi

Потребителски аватар
RO$$KO

Мнениеот RO$$KO » Съб 23 май 2015 21:33

А забравих липсва халоген,ножа не е оригинален и е сцепен колата се дава без CD пантата на вратата е счупена а на другата няма патрон волана е за смяна и таблото неотчита вярно засега това
се сещам.Счупена кора в багажника.

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Чет 28 май 2015 11:01

"По колата са вложени много средства и труд и се надявам това да бъде оценен"

Това изречение силно контрастира с казаното от колегата. УНИКАТ-и, запазени, фул екстри и .т.н. Тази обява е само една от всичките, които служат като предупреждение колко измамна може да бъде информацията от снимки и питането, тази става ли? Нищо не замества прекия оглед, колкото и да им се иска на някои да минат само със съвети по снимки. Мой познат ходи да гледа две коли, кукли по думите му, на снимките. Завари кошници с ръжда, мръсни, с неработещи функции, модули и общо взето, бракми. Разказът му беше толкова невероятен, че без малко да се усъмня в казаното. Обаче потвърждения излизат непрекъснато, вкл. и тази тема.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 28 май 2015 11:54

Аз никога не съм разбирал философията на хора, които продават коли с много забележки. Толкоз ли е трудно да се опишат или кажат на евентуалния купувач, поне да не си губите взаимно времето? В смисъл каква е далаверата да напишеш, че колата е перфектна, а като идеш да видиш една смляна от каране и от липса на поддръжка кола?? На това не мога да се начудя. Или пък представите за перфектна и поддържана кола са с много големи разминавания. За това описание, което колегата даде, аз и 1000 лева не бих дал за подобна кола, просто бих я прескочил директно и към следващата.

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Чет 28 май 2015 18:54

Вижте сега колеги, нека не нападаме момчето. Явно за него колата си е перфектна, защото си е негова и е вложил ХХХ лева за определен период. А в очите на друг, е пълна бърлога, защото има доста неща за правене, които той не мисли или не знае, че са за правене. Двете неща са коренно различни. И всеки си има гледна точка към нещата. Но да отидеш на оглед за кола, която е на 16 год. и отгоре и да очакваш да е перфектна за тези пари, е доста наивно! Нека никой не се обижда, но това е моето виждане! Хубавите коли, които са без забележки не струват толкова пари, да си го кажем честно!
*Дори и от автокъща да я купиш, пак ще има определени неща за правене! А той, че не е искал да свали от цената, си е негов проблем. След време (седмици) ще се наложи да си я кара, защото няма да има и кой да му даде и 1к лева за нея!
Ако гледаме реално на нещата един Г4, който струва 4 бона, пак ще му намерим кусури и неща за правене, било то и след определен период от време, но колата си е в движение дори и с тези кусури. Бъдете реалисти, все пак и ние сме карали такива коли, и знаем истината за проблемите.

Потребителски аватар
RO$$KO

Мнениеот RO$$KO » Чет 28 май 2015 19:18

Аз лично никога не бих карал такава кола а и няма да го направя!!!И никой нормален човек не би я карал.
Той не е вложил и 1 лв. в тази кола а я е зел на готово.
Напълно виновен е и то на 100% званях по телефона и той каза че единтвената забележка на колата е ляв калник драскотина питах сигурен ли си нещо за правене нещо за смяна но той си знаеше неговото.Аз за да хода да гледам тоя дарак съм вътре с 100лв. да неговорим за нервите.
Аз голф 4 под 7000лв. съм нямал 4 са ми или без никакви забележки или с минимални!На последната имаше 2 забележки от купувача след два дни гледане:
Мръсен таван леко мацнато лепило на колонката и подкалник.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Чет 28 май 2015 20:39

Ша ма извинявате,ама 2700 за кола с толкова дефекти и тотална мърлящина от вътре,а мерси.
Пък и без коментар на цената :screwy .Такива коли обикновено са били собственост на някой мърляч,който въобще не му е пукало за нея.Или на някой мангал.Пък и щом върви колкото 115-ка,представете си какъв ремонт ще иска мотора.
На никой няма да му е приятно да го разкарват сума ти километри с уговорката,че няма почти никакви забележки и накрая завари едно гюбре :newsm66

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Чет 28 май 2015 22:22

Колега RO$$KO, аз не съм искал да кажа, че караш скапани коли. Просто тази обява те е подвела с неясна информация за колата. Или самите снимки са магерени с програма, и не дават пълна яснота към колата. Не съм искал да кажа нищо лошо за твоите бъдещи коли, нито за преценката ти! Но щом пускаш обява и запитване за определена кола, трябва да очакваш различни виждания. Аз лично от доста време гледам тази обява, и не намирам нищо интересно в тази кола, камо ли да бия път да я гледам. Но ти вече си го направил, и е трябвало да снимаш всичко което си видял и да го предоставиш, за да има по-добра яснота за това което говориш (Поне за външните и вътрешните забележки) които могат да се видят разбира се. Техническите няма как да ни ги предоставиш. Но все пак темата ти е полезна, доказва също, че с много пари също не се купува хубава кола.

Потребителски аватар
RO$$KO

Мнениеот RO$$KO » Чет 28 май 2015 22:35

Аз несъм се засегнал или нещо от сорта просто си коментираме без лоши мисли и тн.Иначе снимките са и стари и пипани с фотошоп или нещо от сорта.
Иначе за снимки въобще не съм се сетил но държа на всичко казано на 100%.А колата не ми трябва да е уникална а да се воза с нея докато си намеря хубава кола и няколко пати по скъпа нито имам големи претенции нито нищо бях взел пари всичко,ако колата беше прилична вада и я плащам.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”