Здравейте.
Може ли някой да изкаже мнение за тази Астра http://vratza101.cars.bg/c1209080
или тoва Пежо http://vratza101.cars.bg/c1199384
Кой двигател е по-добър , също цените високи ли са или са нормални?
Търся някаква бензинова до 100 к.с. и до 4000лв :)
Мнения за 2 автомобила
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнения за 2 автомобила
Купуваш си Астрата, бодваш и една обикновенна газова, и ще разбереш какво означава да имаш кола на която ще се возиш без пари 

- steni
- Автомобил: Passat_b5
- Двигател: ADR 98
Още един глас за ОРела.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Минутка за реклама? 

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
от тези опела иначе си мисля че може да търсиш нещо по-добро за тези пари
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Аз пък съм за пежото, обаче според мен си вземи версията 1.6 HDi като си купувах колата карах една такава на мой приятел, тая кола лети, дори ми се струва по мощна от моя пасат, оставихме я да върви 1 час на климатик, стрелката на нафтата не мръдна въобще, дори с част от мм не мръдна, каза че била много много икономична. Ако не бях се запалил по пасата щях да си купувам такова пежо само че това по голямото SW a за опел, да ме извиняват колегите с опел, но не съм чувал хубави отзиви, аз лично опели не взимам! Тия по новите хващат окото!
- курвата
- Автомобил: Polo + A3
- Двигател: ABF + AGU
- Контакти:
Определено Астра G с този двигател е доста рядко срещана, мотора е много корав и евтин за подръжка и в тоя случай според мен е по добрият избор от Пежото.
-
- Автомобил: VW Touran 19 TDI
- Двигател: BKC 105 hp 2005
307-цата е нещо отвратително за поддръжка на окачване и ходова част. Астрата е по-добрия избор, а този двигател е много странно да е в тая кола...
- forski
- Двигател:
- Контакти:
Не е странно, просто се среща по-рядко в сравнение с екотеците, двигателя е железен и каквото и да стане части за без пари за него бол...
- Ivo 1983
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ADZ 1996
Добрата стара моноинжекция
С газ и климатик ще има проблем с вървежа, но пък ще е супер икономично! Една обикновена газова и нещата заспиват 

- vasko_bulgaria
- Автомобил: VW Passat B8 Variant_Polo 6R
- Двигател:
Твърдо за Опела.... Заспива с обикновена газ :) Поддръжката е без пари в сравнение с Пежото.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Зависи от гледната точка. Да дадеш близо 4 бона за 15-годишен опел с корав моноинжекцион от 90-те години и да го караш с плочка и тройник за мен е нелогично. От друга страна пък ще те вози за без пари, ама ще върви като кола 75 коня... понеже карам такава с подобна мощност та знам как и колко се движи. Аз бих избрал Опел, но не и на тази цена. Според мен така прехваленият двигател кара джамбазинът да му търси доста сериозни пари (според моите разбирания).
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Преди да купя моя Опел. Пробвах един точно със такъв двигател. Доста тромава ми се видя. Цената му беше 3200лв внос от Италия (CDX)изпълнение. И моя Опел е 75коня но има доста разлика във динамиката спрямо 1.6моно.. Екотек не исках затова се спрях на 1.7Isuzu двигателя.
- forski
- Двигател:
- Контакти:
Имах два Опела с такъв двигател, това бяха най хубавите коли които съм имал
Цената наистина е висока натискай го да сваля, но тази кола те вози без пари що се отнася до подръжка и разход на гориво (газ)
За цени на части няма какво да говорим, цените са смешни, ако искаш кола която само да те вози без да ти бърка на дълбоко в джоба, това е колата с точно този двигател от миналия век!
Данък 15лв ... може и на разсрочено, може и без масло да го караш, ако се наложи

Цената наистина е висока натискай го да сваля, но тази кола те вози без пари що се отнася до подръжка и разход на гориво (газ)
За цени на части няма какво да говорим, цените са смешни, ако искаш кола която само да те вози без да ти бърка на дълбоко в джоба, това е колата с точно този двигател от миналия век!
Данък 15лв ... може и на разсрочено, може и без масло да го караш, ако се наложи

Опела! Обаче цената....да има вид изглежда добре обаче 2000 год. като платиш всичко(нов внос) и сложиш газова знаеш ли колко ще ти вдигне като цена? Единствено това е смущаващо....
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”