Колеги, ако може да си кажете мнението за този автомобил.Решил съм да сменя Голфа с този братовчед.Чудя се дали Пасат или Ауди,но като разглеждам обявите попаднах на този екземпляр.Претеснява ме тъмния антифриз и протъркания капак на двигателя.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11436268462289377&slink=a1e0tq

Мнение за конкретна обява Ауди А 4
- miti4nia78
- Автомобил:
- Двигател:
- richko25
- Автомобил: VAG
- Двигател:
Re: Мнение за конкретна обява Ауди А 4
....
Последна промяна от richko25 на Пет 10 сеп 2021 17:25, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Казанчето е от тъмна пластмаса,а е не тъмен антифриза.
- miti4nia78
- Автомобил:
- Двигател:
Седалките са просто трагични,гуми пък въобще ги няма.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Колата е снимана в автокъща Амигос в Асеновград. Но не е публикувана, от името на салона.
Километрите според мен са минимум по три. Виждал съм такова Ауди на 250 хиляди реални и салона изглеждаше в пъти повече по-свеж от този,който е на 161000км 

Може да се направи една проста сметка:
Искана цена на автомобила 4000Е
- 1000Е надценка
- 400Е транспорт до Бг
остават 2600Е.
Отваряш немското мобиле или аутоскаут, задаваш дадените параметри с цена до 2600Е и гледаш автомобилите на какви километри са. Гаранция, че под 300к няма да има. А ако оставиш и опцията да ти излязат и повредените автомобили и ще осъзнаеш, че гледания от тебе автомобил по-скоро е бил с дефект, който е позакърпен тук, в Бг.
Искана цена на автомобила 4000Е
- 1000Е надценка
- 400Е транспорт до Бг
остават 2600Е.
Отваряш немското мобиле или аутоскаут, задаваш дадените параметри с цена до 2600Е и гледаш автомобилите на какви километри са. Гаранция, че под 300к няма да има. А ако оставиш и опцията да ти излязат и повредените автомобили и ще осъзнаеш, че гледания от тебе автомобил по-скоро е бил с дефект, който е позакърпен тук, в Бг.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Може да е бил удрян. То реално, за да ти докарат кола с дадена година и екстри за по-малко пари от най-ниските читави оферти няма как да е на 100% изрядна. Да не говорим, че и скъпа да си внесеш пак е "гаранция-Франция", ама нейсе. Според мен ти трябва огромна доза късмет да попаднеш на читава кола за немного пари.
- stoev87
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги какъв е проблема ако колата е на +300К км ? По принцип говоря не толкова за конкретната обява . При добра поддръжка 1.9TDI прави 1 милион без особени драми. Другото може да се види и усети на място. Не че нещо ама като кажете ауууу 300 000 край - не става ... Да съгласен съм че за някоя френска кошница може и да е така но тука става въпрос за едни от най-сполучливите модели германски автомобили и двигатели изобщо. Затова и цените са високи. Все едно средния пробег на авто парка в БГ не е 500к - реални не горублянски ...
Колата е в приличен за цената си вид.А4 В6 седан се намира по-трудничко от по-разпространените комбита.Кожен салон също е рядкост.Хром лайстните също радват погледа.Ако продавача коментира цената с едни 500-700 лева надолу -купувай.Колата има накои забележки по външен вид,но не е уморена като стойка като цяло.
Отиди на място,виж и чуй работата на мотора,демпфера как е,съединителя дали е читав още и каквото-такова.
Километрите са такива,защото българския купувач така иска да ги вижда,иначе никой търгаш нямаше да се занимава с подобни глупости.
Аз тези дни ще ходя на оглед на едно 2 годишно БМВ Ф30 на вече 210 000 км-грам не ме интересува пробега.
Отиди на място,виж и чуй работата на мотора,демпфера как е,съединителя дали е читав още и каквото-такова.
Километрите са такива,защото българския купувач така иска да ги вижда,иначе никой търгаш нямаше да се занимава с подобни глупости.
Аз тези дни ще ходя на оглед на едно 2 годишно БМВ Ф30 на вече 210 000 км-грам не ме интересува пробега.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
[quote="stoev87"]Колеги какъв е проблема ако колата е на +300К км ? quote]
За двигателя като блок с четири бутала вътре, ако му е смянано маслото редовно проблема е никакъв!
Проблема е за периферията, и другите елементи по-автомобила които искат смяна на определен период от време, проблема е че тази чест винаги се пада на новия БГ собственик.
Aко е готов за тези разходи проблема е никакъв, ако не ...
За двигателя като блок с четири бутала вътре, ако му е смянано маслото редовно проблема е никакъв!
Проблема е за периферията, и другите елементи по-автомобила които искат смяна на определен период от време, проблема е че тази чест винаги се пада на новия БГ собственик.
Aко е готов за тези разходи проблема е никакъв, ако не ...
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
OFF: волана е пребоядисван- хоби ми е и боядисваните ги познавам от километър 

- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Не е офф, и на мен ми изглежда така волана(а по него може долу горе да си направиш изводи за километрите на колата). Такова протриване на капака на двигателя... Исках да видя волана да знам колко е захабен. Тази кола е карана бая и по интериора си личи че е доста ползвана. Въпроса е да се отиде на място и да се установи в какво състояние е. Ако е поддържана, може и да става(за тия пари ме съмнява
)

- Ivo_Dinkov
- Контакти:
Не съди по волана- клиент ми донесе волан, по който не беше останало квадратно сантиметърче боя, а беше претапициран преди година- имал вредния навик да си бърше ръцете с китайски кърпички и после с мокри ръце да хваща волана.
Ето ти и волан, износен от пръстен за 2-3 години- човека е шофирал с ръка, държаща волана отгоре. На втората снимка леко съм го реставрирал и не можеш да му познаеш пробега

Ето ти и волан, износен от пръстен за 2-3 години- човека е шофирал с ръка, държаща волана отгоре. На втората снимка леко съм го реставрирал и не можеш да му познаеш пробега

-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Ти гледай да не види жена ти за какво ползваш кухненския плот,че ше го загазиш. 

- Ivo_Dinkov
- Контакти:
Този е само за снимки, имам си работен плот за целта (в помещение извън апартамента
) 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”