Съвет при покупка на VW Golf 3
Съвет при покупка на VW Golf 3
Здравейте, искам съвет относно конкретно този автомобил от обявата - цък. Какво мислите за колата като цяло, самия мотор 1,8 90 коня удачен ли е? Струва ли си да ида на оглед, от Пловдив съм? Какво ще ме посъветвате да гледам при евентуален оглед на колата?
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Re: Съвет при покупка на VW Golf 3
Здравей колега.
Вече над едня година карам същия мотор,но в купето на Венто.Моторът е доказяно здрав.
Минус е късата скоростна кутия.
Сравнигелно високият разход на гориво също е минус. 12 градско бензин.
Гледай хубаво за ръжда-вежди,прагове,бомбета.
Конкретната коля ми се вижда абсолютно смазана от каране и мърляна до безобразие.Лош външен вид....погледни и праговете на какво приличат,погледни и стойката .Бажагника прилича на разхвърляна детска стая. За един климатик не си заслужава 2000 лева.
Като знам,че моята преди 1 година я взех за 1800 и нямаше никаква забележка.. за това не бих дал поне аз дори и 1200.С 2 думи -потърси друга.
Вече над едня година карам същия мотор,но в купето на Венто.Моторът е доказяно здрав.
Минус е късата скоростна кутия.
Сравнигелно високият разход на гориво също е минус. 12 градско бензин.
Гледай хубаво за ръжда-вежди,прагове,бомбета.
Конкретната коля ми се вижда абсолютно смазана от каране и мърляна до безобразие.Лош външен вид....погледни и праговете на какво приличат,погледни и стойката .Бажагника прилича на разхвърляна детска стая. За един климатик не си заслужава 2000 лева.
Като знам,че моята преди 1 година я взех за 1800 и нямаше никаква забележка.. за това не бих дал поне аз дори и 1200.С 2 думи -потърси друга.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Не става.
Пълен страч.
Пълен страч.
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Колата е добре като за 1500лв да речем. Не за 2000. А хората по-горе. Има и много по-лоши коли, продавани по-скъпо.
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Карал съм такъв мотор, железен е, никакви проблеми не съм имал с него! Малко е муден, почва да гори много на градско и при по-висока скорост, но с това се свиква!
Колкото до разхвърляността, това нищо не значи, важното е, да е технически изправна! И моя голф не е от най-подредените в купе и багажник, но винаги съм се стремял, да е в пълна изправност! Огледай за ръжда, най-вече прагове и вежди, тествай го за тяга на мотора, и да няма разбита предница и амортисьори, и най-важното, опитай да се пазариш, 2000 ми се виждат много за тоя модел! Разбира се, ако се навиеш да го вземаш!
Колкото до разхвърляността, това нищо не значи, важното е, да е технически изправна! И моя голф не е от най-подредените в купе и багажник, но винаги съм се стремял, да е в пълна изправност! Огледай за ръжда, най-вече прагове и вежди, тествай го за тяга на мотора, и да няма разбита предница и амортисьори, и най-важното, опитай да се пазариш, 2000 ми се виждат много за тоя модел! Разбира се, ако се навиеш да го вземаш!
- Xpu100B
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2.0 AGG 115hp
аз за 1900 взех голф 3 ГТИ 115кс с газ, напълно обслужен, климатик, пълен ел.пакет, хубава аларма, 4 чисто нови гуми, без ръжда никъде. Ако си избрал 90 коня заради малък данък - ок, но цената е завишена, имайки предвид, че няма и газова уредба.
-
- Автомобил: VW
- Двигател: 2000 GTI
Бягаи далеч.Малко върви,много гори.Мъртвец отсякъде.
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
krasi76 написа:Бягаи далеч.Малко върви,много гори.Мъртвец отсякъде.
Добре, ХАААМ - 75к.с, но 1.8 да не би повече да върви и по-малко да гори?

-
Не само моното носи на обикновенно газово. 2Е-то ми десета година е с обикновена газова.
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
krasi76 написа:2Е-то ми десета година е с обикновена газова.
Което е ОК, ако не караш на бензин.

-
И на газ както и на бензин си е ок.До преди малко си правих ластици на бензин из града.
Ясно, благодаря ви много. Тъй като не разбирам много от коли честно казано и със сигурност ще взема някого с мен при огледи, бихте ли ми препоръчали конкретни обяви ако е възможно със същият мотор, които да си струва да се огледат?
П.С. Някакви мнения относно тази обява?
П.С. Някакви мнения относно тази обява?