След дълги години ОРЕЛ-СКИ похождения, туко-така вече съм мноУ близо до решението да се присламча към ВАКаджиите. Просто нещо не ме свърта, да съм честен.... Може и нещо друго да е, знам ли да го еВа?!
Понеже от месеци се лутам м/у небеизвестната Vectra С (определно 2.2) комбинизон и най-масовият, народен и здрав (УЖ) B 5.5 1.9 TDi, разбира се и той комбо се реших най-после да е фаУвеТо...май?! (поради причини които повечето ги знаете, за сметка на орлето което много ме притесни с тия малки кончета на тия големи купета и най-вече лошата, негативна оценка от Авто Билдърите и TUV-аджиите. Пък и ги знам сите гадории от предшествениците му). Все пак това е една голяма, разнообразна и сравнителна статистика, но на какво ще попадне человек или как ще го поддържа/ползУва - вече там всичко е относително.
Та, за да не ме псувате много с тоя отегчителен УВОД, да минем на същината на въпросната.... (И ми е за 1ви път и нафта, и ВАК, и Народни будители (тва Коли на народа - там съм си деВствен, признаам си

Какво гледам:
- нещо с пАра до 5 илияди МАКС (дано да стигат според тва кое изрових тия дни)
- след 2002 да e... поне. КОНБИНИЗОН на всека цена. Ма 5.5 си е по-убав на вид, дано и некой детски болежки да сЪ му маЙнали?! Тука вече, Сакам джокери - 101 кончета, 131 или нещо средно и др. което е не разбрах тия помпи-дюзи кви са явяват в случая (освен сигурно еквиваленти на празен портфейл, така как ми звучат?!)

- ръчка, задължЕ с климатични промени, По-възможност тъмен цвЕт (важи и за ВЕЛУРНИО салон също)
- МОЖЕ и да е Syncro или 4motion?! (ако не, здраве да е - сигурно че спестим некой лев за други интервенции по него след покупката)
Какво искам:
- Средно голямо Гомби, доколкото е възможно сигурно, уютно, с топла возия и меко удобство за дълги пътешествия (Софето-Пловдив, Софето-Варна, Софето - Босна и Херцеговина, Софето-Унгария....примерно)
- Достатъчно багаж за товарене (туристически визирам, нее вар, плочки, кирки и дрелки за бетон + нЕколко бидонЯ мазньоч за прасеаата)
- Сравнително нормална поддръжка от към консумативи и части, прилична консумация (крака ми НЕ ТЕЖИ) и човешки данък
- НЕ изяждащи главата, бруталии от 1500-2500лв за турбини, демпфери, маховици, свещи (и раздатки)
- Да знам ДЕка да отидем ако ми се потроши нещо си (при Божо чука, репективно Янчо гаЗта, у фолЦваген сервизо или при некви пеКани момЧаци У Бг-то дето моат да видат, слушат и каат все от-до офертатат като (ако) го закарам дотам!
- Т.е. ИСКАМ да си го зиам и да си го поддържам у човешките граници (не рацерските и не чак педантичните такива). Та ако е некой Убавец, да си знае още от сега, че ше е гледан със сърце (и колко има/мое с ония гадни, изяждащи душите на ората хартийки).
Какво очаквам
- Честен (ако има такива още де) продавач да си каже болките по бъдещата
- Нормални за годините си окачване/ ход. част/ агрегат/ забелеШки (ма не кило масло на капака отгоре, втрисане като канго перфоратор, кривой рог по гредите, омачкана стр. врата от колците в Billa паркинга, ожулени брони що сме се учили на OKOкорен слух при шум СЛЕД удар, раздрани от маЧки салони и ръждиви петна по багажния капак)
- Прилично запазен интериор/ екстериор (от спретнат Човек дет се вика)
- Да кажете по тоя въпрос колко да си имам приготвени кат за старт?
- Да ме посъветвате как да НЕ ми я краднат по-ВЪзможност (четох/чух яко ги морАт тех, вече Ин Ги е страх) и верно ли ако ги има ''4по4'' букветата да ги свалям изотзадзе...баси?

- КЪт я видА, да си каа ''Те таа, че Е''

Какво мога да пренебрегна:
- 6та скорост (жалко за икономията майка...)
- тук там нЕкоя драскотина, дупчица, петънце, лееко протрито и пр. НОРМАЛНЕ неща за годИните си. (да не издребняааме толкоз, нали)
- липсата на някви супер-дупер екстри кат затоплящо-масажни-всумактелно-нагнетателни седалки, чиПСове, тЮнинги, сензорно-чадърни влагоуловители за дАжд/ градушка и ситен пЕсък, и т.н. смятам, че ме разбирате
- НЕЩА и никви изгъзици от кожно-дървени изделия в/по колата, както и диоди, лепенки, накрайници, хром никелирани тенджери (рингове исках да кажа) на баба ми дето всичко това дига с по-некое магаре МОЩТА отгоре в/у вървежа и праи задкормилното много пУ-яко да стои на патО

Тука вече, яко сигуРа сте ме нахранили с тия БАСНИ и Енциклопедия, тип Британика, ама... пЪк ако сте ударжали до фоналО - ТЕ, начи сме от 1 тесто бухани!

Сега и примерните да намаам и вече да ме почвате с голЕмите лопати... (ма Язе сам готов)

* Играорица ми се струва, неква ми седи добре!
* Мнооо ма радва от праФ поглед, дано не е само от него.
* Toз ми е градски, моем да го проверим, дано е валиден комшията, ма го е сигурно го мързело да напише два реда доп. инфо...
* Убавиня, а? Кво ше каете? Силно се надЕвам, поне малко от малко да е честен ЧовекО
* Стаа и тази, честно (ма ше рекнете ся, че съм некъФ извратеняк - що видех ...как ....нали, ЖЕНА, КОРЕМ, КОФРАЖ и РЪЖДА тръгнат ли - нЕма спиране, знаем сите)
* Те и бензинка с газови изпарения, ма не че ги разбирам печките, ама тия като нея стават ли и те?
* И последниО паметник де зяпах тия днЕ с оная драскотина вадеща очни ябълки (ма се опраа предполагам)
E, те толкова за ся. Всяка ПРИЛИКА с Действителни ЛИЦА и ПРЕДМЕТИ е.... Умишлена!
Всичко разбира се в кръга на шегата, насред тия МРЪСНИ жеги, поздрави на всички и реЗпект - па ако ме налазите като муи на л...о, нали, Че съм много благороден, запознавам се, черпим и чакам ПОДКРЕПА от Пасаторския батальон!
А ако не съм за тука - се връщам у ОРЛОвото гнездо (да си ГНИЕМ там на сЛобода)