Здравейте колеги понеже съм решил да си купя голф 4 само че не знам точно какъв двигател колебая се между 1.6 SR или 1.6 16V четох из форума че маи е по добре да е 16V заради скоростната кутия и малко по малкия разход минуса е по скъпия данък и по скъпото обслужване но това са сравнително по редки разходи което не е болка за умиране
И да ви питам и за един автомобил които съм видял в мобилето дали може да ми дадете някакво мнение за него и според вас има ли наистина шанс да са реални километрите ?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11437058263640946&slink=a9kd50
Собственника е малко особняк(лично мнение и дано не го засегна ако чете тук) колата ми харесва но мисля че парите и са малко повечко
Бих се радвал да изявите и вие мнението ви(което е по компетентно от моето)
Благодаря предварително
Мнение за покупка на автомобил Голф 4 1.6 16V
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Re: Мнение за покупка на автомобил Голф 4 1.6 16V
Километрите няма никакъв шанс да са реални, предвид състоянието на интериора, липсата на сервизна книжка, педалите, сменената топка на скоростния лост. Според мен са около 300К. Съответно и цената е висока за този двигател, без ГИ. Оборудването е базово. Пише, че има халогени, а няма. Насочи се по-добре към 1,6 16V, по-добри отзиви има за тях.
Мерси за отговора колега днеска ще я карам на маистор да видим и тои какво ще каже за колицата надявам се да не се окаже някое страшно дърво
- Ivo 1983
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ADZ 1996
87 000 след основен ремонт...или някакво зануляване на километража 
Иначе и аз като колегата смятам, че е около 300 000
Външния и вид не е лош...

Иначе и аз като колегата смятам, че е около 300 000

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”