Имах такава за кратък период. Много усмивки имах от вървежа и. Беше 116 коня версията но с променен софтуер,така си беше дошла от Италия. А3,А4,пасати 1.9,1.8Т, 2-ка тди направо ги млатех като спрели,вдигаше 200 толкоз бързо,че чак ми беше безинтересна. Маховика и предницата заминаха и тя замина. За носачите и ми искаха повече от колкото на пасата ми.
И какво ще ме посъветваш, струва ли си или не, ако не насочи ме към нещо друго, търся нещо малко което да върви що годе, и да не е с космическа поддръжка,
Разхода е малък. Има достатъчно сайтове с ориентировъчни стойности. От 8 години имам италянка наред с vw -тата. Корави са, но прекалено бързото обезценяване ме отказа от 'талянките. Аз лично на това каране и неподдържане не вярвах, че ще изкара толкова време , а и още е в добро състояние и се кара всеки ден. Друг минус е скъпото окачване. Но пък вече части на пазара бол. Въпроса е да е читава кола.
Наистина друсаше,по път по който на пасата само поскръцва таблото :D ,на алфата имах чуството че ще ми дойде в ръцете всеки момент. Ако намериш читава и на сносна цена,според мен си вземи
Единствената оправдана Алфа, според мен е Брера с 2.4 jtdm... като ще се плаща скъпо окачване, поне да има защо Иначе въпросният 1.9 мултиджет (116/120 к.с.) е доказан.