Зравейте,
Планирам да закупя подобен автомобил и търся впечатления за него - подръжка , разход и ремонти. Ще бъда благодарен за всякаква информация! До колкото знам най голямата болка на тия пасати за дюзитекоито се сменят на малко километри и са много скъпи но този конкретно е common rail и предполагам че няма такъв проблем
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11427811923168509
P.S. търсих информация но открих само в един пост .

Покупка на Пасат 2.0 TDI DSG 2010г. автоматик
- technopolis
- Автомобил: Ford Focus 2019
- Двигател:
Re: Покупка на Пасат 2.0 TDI DSG 2010г. автоматик
"Автомобила е внос от Италия. Изпълнение с почти всички екстри."
Тоя джамбазин ще ме скъса... кви екстри къде ги видя тоя?Писал,е че има и лети джанти!?
Да този двигател от серията кон умрял (common rail) са по добрия избор от моя примерно.Но аз лично исках автомобил с екстри а тук няма.Километража е връткан здраво провери я в представителството задължително за да видиш кога за последно е посещавала оторизиран сервиз!
Аз гледах много и всички бяха над 300хил.км и все италянки.Затова мой приятел ми вкара от Германия помпа дюза със сменени пиезо дюзи.Затова ако не те притесняват екстрите да двигателя и според мене по добрия и при проверка излезе,че не е летяла вземай.Затова по горе споделих какво направих аз мойта е 2007г и излезе точно тези пари.
Тоя джамбазин ще ме скъса... кви екстри къде ги видя тоя?Писал,е че има и лети джанти!?
Да този двигател от серията кон умрял (common rail) са по добрия избор от моя примерно.Но аз лично исках автомобил с екстри а тук няма.Километража е връткан здраво провери я в представителството задължително за да видиш кога за последно е посещавала оторизиран сервиз!
Аз гледах много и всички бяха над 300хил.км и все италянки.Затова мой приятел ми вкара от Германия помпа дюза със сменени пиезо дюзи.Затова ако не те притесняват екстрите да двигателя и според мене по добрия и при проверка излезе,че не е летяла вземай.Затова по горе споделих какво направих аз мойта е 2007г и излезе точно тези пари.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много благодаря за отговора! Задължително ще отидем в оторизиран сервиз да видят аккво е състоянието. Технически грамотен съм но двигателите не са ми сила, обясни ми накратко каква е тая помпа дюза и пиезо дюза и моя с каква е.
Поздрави,
Поздрави,
- technopolis
- Автомобил: Ford Focus 2019
- Двигател:
Помпа дюзата са по старото поколение мотори мисля,че до 2008г.След 2008г поне при пасат и голф слагат новата разработка комън рейл който са с не дефектиращи дюзи (по добрия вариянт от дюзите при помпата дюза моторите)
Ето виж и тази тема : http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=87&t=446498
Успех
Ето виж и тази тема : http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=87&t=446498
Успех
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”