Здравейте, търся си баничарка, обаче се чудя между Опел Комбо, Форд Коннект. Може да предложите и вие някой модел на който имате наблюдения.
Главно ще се изполва за пренасяне на гуми джанти, най ми е важна големината, колкото се може повече да събере, гледах че максималният обем на Торнео Л е 3500л.
Ще се изминават по 5-6 хил. километра на месец.
Бюджета е до 6000лв.
Избор на баничарка/пикап?
- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Re: Избор на баничарка/пикап?
Аз бих гледал Пежо/Ситроен чист дизел. Ситроен HDI 1.6 в момента чака за нов компютър а е на приблизително 120к км - купуван е чисто нов.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Wrofeel_VR6 написа: гледах че максималният обем на Торнео Л е 3500л.
Ще се изминават по 5-6 хил. километра на месец.
За обем Торнеото на 1 място,но при тоя километраж, който заявяваш поогледай се за Пежо Партнер-много сериозно добиче в класа си и на товар и на ''бягане '' и на издръжливост.Мои познати карат такова купено ново ,вече 7-8 години-нон стоп дълги пътувания със стока.А го ''подържат'' с компромиси :най-евтиното масло,гуми 2-употреба ,очукано като ''овчарска манерка'',не гние и още бяга яко.Пълно -празно разхода е малък 6-7 нафта натоварен ако не го ''биеш''много.Въобще за френска машина се представя отлично.
- Lupender
- Автомобил: Audi A4 B9
- Двигател: EA 288
С най-голям обем на товарният отсек е Фиат Скудо (съответно аналозите му на Пежо и Ситроен), имам преки впечатления от 2.0 бензиновия мотор, с метанова газова уредба слагана в Италия - няма ядове. Върви доста прилично, събира много, товароносимостта му е без конкуренция в класа на баничарките.
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
нафтово берлинго би бил моя избор.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”