Съдействие за оглед на Поло в гр. Първомай

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
flameman5
Автомобил: Polo + Leon TDI
Двигател: AHW 2000 + ALH 2004

Съдействие за оглед на Поло в гр. Първомай

Мнениеот flameman5 » Нед 13 мар 2016 20:57

Молба към колегите от гр. Първомай и околностите за първичен оглед на едно Поло. Както бях писал по-рано баща ми удари нашето Поло и се продава на части, но дойде време да помислим за негов наследник. Попаднах на една обява в Първомай, която ме заинтригува, но ми е прекалено далеч, за да тръгна на оглед без достатъчно информация.
Ако има някой колега, който да съдейства ще бъда много благодарен, а ако стане работата ще има и почерпка :beer . Първото, което ме притеснява от снимките е, че фаровете от външната страна изглеждат наклонени надолу. Другите неща са: на задната броня в ляво се вижда някаква сянка, като че ли е надута от горе точно на чупката/което не е проблем по принцип/, по-интересно е, че няма снимки на двигателния отсек, интересува ме най-вече как звучи мотора, ходовата част как е и евентуално някакви скрити забележки, които не се виждат на снимките. Бих искал също да направим една диагностика с добър майстор от града или околността ако дойда за сериозен оглед и евентуална покупка.
Ако някой реши да помогне моля да ми пише на лични, за да се свържем. Линка на обявата е:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=czonq5

Потребителски аватар
Daniel Kuntov
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: GTI 2.0 8V AGG

Re: Съдействие за оглед на Поло в гр. Първомай

Мнениеот Daniel Kuntov » Нед 13 мар 2016 21:25

По вида на салона и волана гарантирам че километрите са НЕреални.Другото което забелязах е че пише НОВИ ГУМИ,а на една от снимките ясно се вижда че гумата е напукана по граифера.

Потребителски аватар
flameman5
Автомобил: Polo + Leon TDI
Двигател: AHW 2000 + ALH 2004

Re: Съдействие за оглед на Поло в гр. Първомай

Мнениеот flameman5 » Нед 13 мар 2016 21:49

То е ясно, че няма да е като от магазина, ама е понапудрена, за да залъже окото. Но все пак е карана 15г. Цената е конкурентна спрямо другите подобни на пазара и ако няма някакви сериозни проблеми/неизправности и/или забележки бих се жертвал :). "Перфектна" или "като нова" са понятия, с които прекаляват и спекулират редовно продавачите, поне моите критерии сериозно се разминават с техните, но за да тръгна да търся чак в Първомай кола, представете си какви кочини се предлагат в околностите на Варна в момента.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”