Молба към колегите от гр. Първомай и околностите за първичен оглед на едно Поло. Както бях писал по-рано баща ми удари нашето Поло и се продава на части, но дойде време да помислим за негов наследник. Попаднах на една обява в Първомай, която ме заинтригува, но ми е прекалено далеч, за да тръгна на оглед без достатъчно информация.
Ако има някой колега, който да съдейства ще бъда много благодарен, а ако стане работата ще има и почерпка

. Първото, което ме притеснява от снимките е, че фаровете от външната страна изглеждат наклонени надолу. Другите неща са: на задната броня в ляво се вижда някаква сянка, като че ли е надута от горе точно на чупката/което не е проблем по принцип/, по-интересно е, че няма снимки на двигателния отсек, интересува ме най-вече как звучи мотора, ходовата част как е и евентуално някакви скрити забележки, които не се виждат на снимките. Бих искал също да направим една диагностика с добър майстор от града или околността ако дойда за сериозен оглед и евентуална покупка.
Ако някой реши да помогне моля да ми пише на лични, за да се свържем. Линка на обявата е:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=czonq5