VW Vento 1.8 90hp бензин

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Joro Georgiev
Автомобил:
Двигател:

VW Vento 1.8 90hp бензин

Мнениеот Joro Georgiev » Пет 19 юни 2015 1:22

Здравейте имам един въпрос. Извинявам се ако съм объркал мястото на въпроса.
Та въпроса ми е спрял съм се на VW Vento 1995 г 1.8 бензин 90 кс. Човека каза че имал проблем с компиутъра и не работел на бензин,само на газ
скъп ли е този компиутър,също и дясно каре но искам ако го купя да сменя и ляво и дясно и колко струват и същите цени ли са като при голф?
Имали си косурите от какво трябва да се пазя и какво трябва да погледна 1-во.Благодаря предварително :) А и да не забравя човека е сменил всичко др имаги фактурите на лице просто колата я искам за работа и ако се наложи и за дълги разтояния искам да знам дали си заслужава !

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Re: VW Vento 1.8 90hp бензин

Мнениеот forski » Пет 19 юни 2015 8:52

Вентото е Голф 3 с багажник, части за него колкото и каквито искаш, огледай много внимателно купето за ръжда всичко друго се прави за без пари :smile

Joro Georgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Joro Georgiev » Чет 16 юли 2015 11:16

:beer Здравейте пак взех го вентото вече е във гаража имам само едно последно питане....НЯКОЙ БИЛИ ПРЕДЛОЖИЛ САИТ (БЪЛГАРКИ) ЗА ЧАСТИ ЗА ВЕНТО/ГОЛФ НА ДОБРИ ЦЕНИ..не че издребнявам и търсъ да е евтино просто хубав саит със избор на части.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

Потребителски аватар
Pet_rov
Автомобил: Passat Variant B4
Двигател: ADZ 1996

Мнениеот Pet_rov » Чет 16 юли 2015 14:20

Има форумен магазин, банерът е отгоре на всяка страница.

Joro Georgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Joro Georgiev » Вто 29 сеп 2015 21:09

Здравейте пак...до тук изникнаха няколко проблема 3 да сме точни 2 са решими но 3-тия ме озадачи превключващите лостове/щанги са заминали..скоростите са здрави но задна влиза с много мъка а 5-та я няма изобщо.Въпроса ми е можели да се оправят или трябва да ги сменя.Утре ще направя снимки и на колата да изкажете мнение и за нея не е кой знае какво но е добре като начало и на тях за да дадете съвет дали да взимам нови или да си ги оправя защото е мерак и да си изцапам ръцете и аз :love.vwclub Благодаря предварително и се извинявам ако не съм обяснил компетентно ! :bowdown

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 30 сеп 2015 7:21

Жоре, аФтомобила вече е избран, честито за което!
От тук започват ремонтите, а те са за Техническа зона:
http://www.vwclub.bg/forum/viewforum.php?f=5

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”