Избор на голф 2
-
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: ВР6
Избор на голф 2
Има ли колеги от Карлово,харесал съм една голф двойка но съм много далече ,ако може някой да е огледа в какво състояние е ще ви бъда много благодарен http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11443891212186132&slink=b1gkw8
Последна промяна от qwolf на Вто 27 окт 2015 7:16, променено общо 1 път.
- Rat Fink
- Автомобил:
- Двигател: 1 8t AUM 2 3DISI
Re: голф 2 Карлово
Като гледам е поддържана със свински опашки 

-
Не съм забелязал къде
- Rat Fink
- Автомобил:
Спортната генерация
, а и броните нещо с някакви винтчета май са хващани и седят увиснали, ама то всъщност за толкова пари може и да си е добре офертата, ако пък е здрава ходовата част и двигателя. Като гледам и боята има много забележки. Отдолу много тръбички висят, много нещо - това ми говори, че собственика не го е*е за техническата поддръжка много много, не го интересува, че може да закачи тези маркучи и да се прецака колата или пребие - според това какви са. Но пък е наблягал на "стойката"
Най-добре ако си решил да си я купуваш да похарчиш едни 40 лв за билети и да отидеш да си я прегледаш на място, да я покараш. Искаш автомобил - е 40 лв са нищо като разходи. Може и да си струва, а може и да става за скрап.

-
- Автомобил:
- Двигател:
На кюнеца ,хаха . Този голф е пълен дроб . Ако ти се занимава мога да ти предложа моя със леки забележки , но перфектен салон ,рекоре седалка , бензин газ , люк и е лифнат .Ако имаш интерес пиши лично.
-
Стойката ми хареса но бая косури има някой ако продава някъв да предлага
- Rat Fink
- Автомобил:
Абе пич ти нали уж щеше да слагаш ВР6 от пасат в твоя двойка, после някакъв дизел, големи турбота, 200 коня. Май само баламосваш хората с глупостите си да ти отговарят. Ако наистина си търсеше кола и тази ти беше харесала щеше да хванеш рейсчето, за по-евтинко и да ходиш да я гледаш и караш. ..... 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, нищо лично, ама 40мин. гледам въпросната обява, и не разбирам какво си харесал в тази кола? Или си объркал обявата. Тази не виждам какво хубаво има в нея, че да я харесаш, и то на цена от 1400 лева.
Но всеки с вкуса си, аз те съветвам да не разкарваш никой да я гледа на живо, защото по снимки отчайва, да не говорим на живо какъв поройник е!

-
Благодаря за одговорите вр6 го направих ама бързо ма удариха и сега търся друга двойка със здраво купе
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Пу деб@...
-
Някой познава ли колегата с тази кола ,някой знае ли нещо за нея http://www.carmarket.bg/vw-golf-1.8-gti-1312183?rn=23&brand_id=114&model_id=1507&condition_id=2&power=m100&year_from=1985&year_to=1991&sort=1
- Rat Fink
- Автомобил:
Re: Избор на голф 2
Тази малко по-добре изглежда, ама нещо май и пада единия фар отвреме на време
Нещо и налягането на маслото за празен ход високо ми се чини ама не знам за там. Лепенката монстер енерджи веднага показва, че това е автомобил каран над 5-6 000 оборота доста, карана е до прекъсвач също много, явно е използвана за дръпки и прочее забавления. От друга страна изглежда, че са вложени някакви средства в нея, не е сглабяна със свински опашки съвсем. Вероятно за тази цена, няма да е с тези джанти btw. Ходи я гледай и карай, кой да отиде да я гледа вместо теб - да ти каже става и какво тогава и ти ще отидеш.... доста странно.
http://www.cars.bg/c1354421 Това изглежда по-надеждно все пак, явно са ревизирани много неща, но пък му искат повече пари, не че ги заслужава де.

http://www.cars.bg/c1354421 Това изглежда по-надеждно все пак, явно са ревизирани много неща, но пък му искат повече пари, не че ги заслужава де.
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор на голф 2
Че аз не виждам на 1-вата какво не й харесвате като за 25+ годишен кошник, даже са й малко свиснките опашки
Ей не се базикам хора, не от всяка пръчка става свирка, не е казано че всеки иска да си прави колата супер изчистена и стегната, купон да има за 1000 лв ако я даде, че даже и те са й много. Поне стойка вади, яко прекъсвачи само
П.П За спортното окачване колко намотки са рязани на пружините или сериозно е инвестирал и е взел червени/зелени/пурпурни пружини 2ра ръка, това доста определя цената!

Ей не се базикам хора, не от всяка пръчка става свирка, не е казано че всеки иска да си прави колата супер изчистена и стегната, купон да има за 1000 лв ако я даде, че даже и те са й много. Поне стойка вади, яко прекъсвачи само

П.П За спортното окачване колко намотки са рязани на пружините или сериозно е инвестирал и е взел червени/зелени/пурпурни пружини 2ра ръка, това доста определя цената!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”