Здравейте,
Има една обява за Golf 4 GTI 1,8Т в Карлово.
http://www.mobile.bg/11446278443129737
Някой може ли да ме придружи, ще пътувам от София? Ама да носи със себе си всичките инструменти, компютри и т.н. а и да разбира от голфче с охлювче :)
Естествено ще почерпя за отделеното време и предоставеното ноу-хау, но най-вече ще съм задължен.
p.s. ще трябва да изтърпи возене със зафира 2001, което си е направо мъка...
Поздрави и пишете ЛС.

Golf 4 GTI 1,8Т Карлово, някой да ме придружи да го видим?
Re: Golf 4 GTI 1,8Т Карлово, някой да ме придружи да го види
Никой ли няма да помогне? Някой от Пловдив или региона, да му е по-близо? Или съгражданин от София?
Нали се сещате, че сам няма да ходя да го гледам - ще ме излъжат без проблем :) , имайки предвид турбини, клапани и прочее.
Нали се сещате, че сам няма да ходя да го гледам - ще ме излъжат без проблем :) , имайки предвид турбини, клапани и прочее.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Доста изстрадал ми се вижда този автомобил. Салонът е захабен, а вратите от ляво всичките са различни цветове...
Освен едни фарове с ксенони нищо друго ценно не виждам в него.
Освен едни фарове с ксенони нищо друго ценно не виждам в него.
- ej0
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMR
Един приятел има същите фарове бяха му ги докоарали от Германия,но си бяха ментарски.
П.С :Тази кола както колегата каза по-горе бая е изтормозена,но ти си знаеш.
П.С :Тази кола както колегата каза по-горе бая е изтормозена,но ти си знаеш.
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Не виждам причина да биеш път до Карлово, за да видиш тази кола...
Както по-горе казаха - лявата страна има няколко нюанса на сивото, колата е с рязани пружини или по-вероятно с някакво спортно окачване - т.е. очаквай вътре всичко да скърца и тропа.
Специално червеното рекаро - аз не съм виждал такова в добро състояние и изглежда грозно, защото лесно се захабява.
Не е с 16" орогинални за ГТИ, а и цената е височка за нов внос...
Моята (ударена от градушка) я искаха за 3500 лв. и не я дадох, че си ме слуша и харчи малко
Аз имам висок клас газов инжекцион, регистрирана, наскоро обслужена, нов акумулатор, каско, ГО, винетка, данък, 2 комплекта джанти с гуми... Определено за цената, която й търси - трябва да е подобно състояние, а не нов внос...
Както по-горе казаха - лявата страна има няколко нюанса на сивото, колата е с рязани пружини или по-вероятно с някакво спортно окачване - т.е. очаквай вътре всичко да скърца и тропа.
Специално червеното рекаро - аз не съм виждал такова в добро състояние и изглежда грозно, защото лесно се захабява.
Не е с 16" орогинални за ГТИ, а и цената е височка за нов внос...
Моята (ударена от градушка) я искаха за 3500 лв. и не я дадох, че си ме слуша и харчи малко

Аз имам висок клас газов инжекцион, регистрирана, наскоро обслужена, нов акумулатор, каско, ГО, винетка, данък, 2 комплекта джанти с гуми... Определено за цената, която й търси - трябва да е подобно състояние, а не нов внос...
- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 2 месеца ходих до Пловдив област да си търся кола и минах през Карлово и сменя да твърдя, че колите са пълна трагедия. Не си губи времето и парите да търсиш кола от този регион, ако не е от частно лице и има що годе читав вид. Подкрепям мнението на колегите, че дори и на снимки се вижда, че колата е захабена със контрасти на сивото, пластмасите на интериора и салона са мърляви.
Със сигурност са и взели здравето !
Със сигурност са и взели здравето !
Здравейте,
Много благодаря за отговорите!
Ако беше читав, досега някой да го е купил :)
За нюансите на сивото - може да не е от боята, а от ъгъла на светлината спрямо панелите. Което не е по-добре, т.е. панелите не са в една равнина.
Разбрах, няма да ходя до Карлово.
Само да ви кажа, че се обадих тук-там за карани в БГ и обслужени голфчета 1,8т, но собствениците не бяха много убедителни. Нищо лично към тях, просто за такава пипкава кола с турбина трябва на 100% да знаеш кога какво си правил. За някои неща получавах отговори "не си спомням", "преди няколко години", "сам съм си правил много неща" и др. Това означава или завоалиране за реалната ситуация или че човека не си следи времето/км. за ремонтите.
Честно казано досега винаги съм взимал нов внос и не съм купувал карана в БГ. Може би заради това виждам риск - да дам 1000-1500 лв. отгоре за нещо разтропано/карано по дупките и без точна и документирана сервизна история.
Ако има някой горд собственик във форума на GTI-ка 1,8т, 4-ка, иска да сменя колата, вкарал я е преди например 3-5 години и има пълна достоверна история за ремонтите - нека пише ЛС или да пише на mladen.tsvetkov@gmail.com
Още веднъж, много благодаря за коментарите и съветите. Това доказва, че не само колата/модела е важен, а клубът, който се е оформил покрай нея!
Много благодаря за отговорите!
Ако беше читав, досега някой да го е купил :)
За нюансите на сивото - може да не е от боята, а от ъгъла на светлината спрямо панелите. Което не е по-добре, т.е. панелите не са в една равнина.
Разбрах, няма да ходя до Карлово.
Само да ви кажа, че се обадих тук-там за карани в БГ и обслужени голфчета 1,8т, но собствениците не бяха много убедителни. Нищо лично към тях, просто за такава пипкава кола с турбина трябва на 100% да знаеш кога какво си правил. За някои неща получавах отговори "не си спомням", "преди няколко години", "сам съм си правил много неща" и др. Това означава или завоалиране за реалната ситуация или че човека не си следи времето/км. за ремонтите.
Честно казано досега винаги съм взимал нов внос и не съм купувал карана в БГ. Може би заради това виждам риск - да дам 1000-1500 лв. отгоре за нещо разтропано/карано по дупките и без точна и документирана сервизна история.
Ако има някой горд собственик във форума на GTI-ка 1,8т, 4-ка, иска да сменя колата, вкарал я е преди например 3-5 години и има пълна достоверна история за ремонтите - нека пише ЛС или да пише на mladen.tsvetkov@gmail.com
Още веднъж, много благодаря за коментарите и съветите. Това доказва, че не само колата/модела е важен, а клубът, който се е оформил покрай нея!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”