Здравейте,
Пасат 3.2 бензин,4х4 250 к.с сполучилива ли е?Автомата как се държи с този двигател?Всяка информация е добре дошла.

Пасат 3.2 бензин,250 к.с сполучлив ли е?
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Re: Пасат 3.2 бензин,250 к.с сполучлив ли е?
Eто колега, само незнам за същия ли става дума, но намерих това...http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=6&t=174582
-
- Автомобил: Vw Passat B6
- Двигател: 2.0 TDI
И аз се интересувам живо от този модел. За съжаление нямам познат с такава. Няма ли някой да каже от личен опит.. поддръжка, разход, ... ?
- wmalevski
- Автомобил: Golf Mk5
- Двигател: R32 DSG
Мотора не е от Р32.
При пассата мотора е ФСИ (с директно впръскване на гориво). Тоест газовата става скъпа или гори и газ и бензин. Казвам го, защото повече хора от това се интересуват.
Иначе за Р32, средния ми разход за последните 2500 км е 17.2, поддръжката според мене е супер достъпна и мотора е доста сполучлив. Има страхотен звук и върви ок. При ФСИ-то, според мене разхода ще е по-нисък, но бензина ще трябва да е 98+.
При пассата мотора е ФСИ (с директно впръскване на гориво). Тоест газовата става скъпа или гори и газ и бензин. Казвам го, защото повече хора от това се интересуват.
Иначе за Р32, средния ми разход за последните 2500 км е 17.2, поддръжката според мене е супер достъпна и мотора е доста сполучлив. Има страхотен звук и върви ок. При ФСИ-то, според мене разхода ще е по-нисък, но бензина ще трябва да е 98+.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”