Мнение за конкретна обява - Citroen Berlingo

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Puksli
Автомобил: Golf Variant
Двигател: 1998 SDI

Мнение за конкретна обява - Citroen Berlingo

Мнениеот Puksli » Чет 19 ное 2015 12:29

Така, дойде време да сменям колата - понеже станахме с 1-н повече и голфчето взе да става малко, пък и годините и километрите на са му малко. Сигурно ще питате защо ситроен... ем влиза ми в бюджета, харесва ми, експлотационните разходи са в норма, а и жената каза : Ако е баничарка, да е ситроен.(защо незнам). Попаднах на това, говорих с човека, проверих я в Ситроен Всичко Ток. Обясни, че е сменил съединител и задни пружини, както и консумативи. :http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11447771145605289&slink=bd6csf Искажете мнение и препоръки. Моля без коментари от сорта: Френска ч***я, и подобни. Моля само за хора, карали или каращи такива. Благодаря предварително :beer

Потребителски аватар
Pet_rov
Автомобил: Passat Variant B4
Двигател: ADZ 1996

Re: Мнение за конкретна обява - Citroen Berlingo

Мнениеот Pet_rov » Чет 19 ное 2015 13:18

Карал съм и карам служебни такива - товарни и пътнически. За мен лично товарните вървят по-добре. Пътническата е малко по-мудна, но това е субективно мнение. Има си прилично ускорение за конете,120, 130 км в час не са и проблем, сравнително икономичен дизел. Седалките са ми малко дървени. Сериозни ремонти не сме правили, като изключиш консумативите. Предниците им се разтропват на около 100к км.Но понеже са служебни, са съвсем постни откъм екстри - само климатик и елстъкла имат. За цената не мога да кажа нищо.

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Чет 19 ное 2015 20:59

имам по големия клас експерт на вече 41000КМ ,обобщавам с две думи >моето дърво е голямо ,ама берлингото е по голямо icon_idea
не е нормален ван,автомобил или не знам как да го нарека.........

Потребителски аватар
Puksli
Автомобил: Golf Variant
Двигател: 1998 SDI

Мнениеот Puksli » Чет 19 ное 2015 21:13

М да обобщиш... защо? Дърво в какъв смисъл? Моля колеги поне обосновавайте мненията. :gruebel

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Чет 19 ное 2015 21:28

магаре и кон можеш ли да ги сравняваш :question
берлингото е нисък клас , а споделям че експерта е дърво като базата ми за сравнение са еквивалентите ВиВаро и Т5,стария шаран ,галакси и алхамбра модел 97 са по добри от берлингото
в интерес на истината старото берлинго партнер 2.0хди предния модел са в пъти по добри от твоя пример но има и по добър избор-смотания форд баничарка е по удобен в много отношения
п.п ако имаш въпроси да продължим на ли4ни ,да си поговорим от първо лице с доста опит по телефона :c020

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Съб 21 ное 2015 11:22

Имам впечатления от товарно Берлинго,чисто ново,вече е на цели 10000км.1.6/110кс ХДИ.
Вози 600+кг.Има добър климатик.Автоматични фарове и ЕСП.Смешен разход,5.5-6л.Свалял съм го и на 4 извънградско.
На София Мотор Шоу сядах в пътническо,на мен ми е тесничко.
185см/90кг.Като наглася седалката да ми е удобна,зад мен няма много място.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”