Мнение за конкретна обява - Citroen Berlingo
- Puksli
- Автомобил: Golf Variant
- Двигател: 1998 SDI
Мнение за конкретна обява - Citroen Berlingo
Така, дойде време да сменям колата - понеже станахме с 1-н повече и голфчето взе да става малко, пък и годините и километрите на са му малко. Сигурно ще питате защо ситроен... ем влиза ми в бюджета, харесва ми, експлотационните разходи са в норма, а и жената каза : Ако е баничарка, да е ситроен.(защо незнам). Попаднах на това, говорих с човека, проверих я в Ситроен Всичко Ток. Обясни, че е сменил съединител и задни пружини, както и консумативи. :http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11447771145605289&slink=bd6csf Искажете мнение и препоръки. Моля без коментари от сорта: Френска ч***я, и подобни. Моля само за хора, карали или каращи такива. Благодаря предварително 

- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Re: Мнение за конкретна обява - Citroen Berlingo
Карал съм и карам служебни такива - товарни и пътнически. За мен лично товарните вървят по-добре. Пътническата е малко по-мудна, но това е субективно мнение. Има си прилично ускорение за конете,120, 130 км в час не са и проблем, сравнително икономичен дизел. Седалките са ми малко дървени. Сериозни ремонти не сме правили, като изключиш консумативите. Предниците им се разтропват на около 100к км.Но понеже са служебни, са съвсем постни откъм екстри - само климатик и елстъкла имат. За цената не мога да кажа нищо.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
имам по големия клас експерт на вече 41000КМ ,обобщавам с две думи >моето дърво е голямо ,ама берлингото е по голямо
не е нормален ван,автомобил или не знам как да го нарека.........

не е нормален ван,автомобил или не знам как да го нарека.........
- Puksli
- Автомобил: Golf Variant
- Двигател: 1998 SDI
М да обобщиш... защо? Дърво в какъв смисъл? Моля колеги поне обосновавайте мненията. 

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
магаре и кон можеш ли да ги сравняваш
берлингото е нисък клас , а споделям че експерта е дърво като базата ми за сравнение са еквивалентите ВиВаро и Т5,стария шаран ,галакси и алхамбра модел 97 са по добри от берлингото
в интерес на истината старото берлинго партнер 2.0хди предния модел са в пъти по добри от твоя пример но има и по добър избор-смотания форд баничарка е по удобен в много отношения
п.п ако имаш въпроси да продължим на ли4ни ,да си поговорим от първо лице с доста опит по телефона

берлингото е нисък клас , а споделям че експерта е дърво като базата ми за сравнение са еквивалентите ВиВаро и Т5,стария шаран ,галакси и алхамбра модел 97 са по добри от берлингото
в интерес на истината старото берлинго партнер 2.0хди предния модел са в пъти по добри от твоя пример но има и по добър избор-смотания форд баничарка е по удобен в много отношения
п.п ако имаш въпроси да продължим на ли4ни ,да си поговорим от първо лице с доста опит по телефона

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Имам впечатления от товарно Берлинго,чисто ново,вече е на цели 10000км.1.6/110кс ХДИ.
Вози 600+кг.Има добър климатик.Автоматични фарове и ЕСП.Смешен разход,5.5-6л.Свалял съм го и на 4 извънградско.
На София Мотор Шоу сядах в пътническо,на мен ми е тесничко.
185см/90кг.Като наглася седалката да ми е удобна,зад мен няма много място.
Вози 600+кг.Има добър климатик.Автоматични фарове и ЕСП.Смешен разход,5.5-6л.Свалял съм го и на 4 извънградско.
На София Мотор Шоу сядах в пътническо,на мен ми е тесничко.
185см/90кг.Като наглася седалката да ми е удобна,зад мен няма много място.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”