Здравейте! Първо Ви пожелавам весели празници!
Бих искал да дадете мнение за Лупо, тъй като съм го харесал, но нямам никаква информация за модела - поддръжка, данък и т.н. Благодаря за отделеното време и информация. Лек ден! :)

Мнение за Лупо
- Lupender
- Автомобил: Audi A4 B9
- Двигател: EA 288
Re: Мнение за Лупо
Колега, дизел или бензин? Имах Лупо 1.7 чист дизел - бях доволен. Това е подчертано градски автомобил и като такъв изпълнява повече от добре предназначението си - икономичен, лесен за маневриране (по-скоро заради добрата видимост назад, отколкото заради радиуса на завиване), непретенциозен. Данъка ми беше под 20 лева, разхода на гориво в града 5,6-6/100 извънградско под 4/100. Поддръжката... ами освен обслужване друго не съм правил, освен задна главина, но частите не са скъпи. Минус - тракане и скърцане на кори и пластмаси на празен ход. От такъв клас автомобил не могат да се очакват комфорт, возия и екстри, но за сметка на това климатика и парното са на ниво.
Re: Мнение за Лупо
Извинявам се за закъснението с отговора. Забравих да кажа, че ще ми е първа кола. Търся газ/бензин, ако не намеря такава, дизел. Би ли дал подробности относно данък, застраховка и другите разходи колко ти е излизало?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”