Съвет за пасат Б6

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
pLimb0
Автомобил:
Двигател:

Съвет за пасат Б6

Мнениеот pLimb0 » Чет 07 яну 2016 23:23

Здравейте колеги !
Значи да започна така.. Не живея от няколко години в България. Искам да си купя кола и колата която ми харесва е малко над това което мога да си позволя.. Колата е VW Passat Б-6 Но тука хората около мен познати приятели ме наплашиха много... Казаха ми че тия коли доста често се среща проблем с скоростната кутия ( тук са само автоматични ) ... Тук 98% от колите са бензин и с мощни двигатели.. Въпросния пасат който аз харесвам 2.0 - 210 коня или по слабия 1.8 - 170 коня..
Какво бихте ме посъветвали да гледам и проверявам при огледа на колата !?

Има и някой друга снимка на модела който гледам година 2008
Благодаря ви предварително :bowdown :bowdown :bowdown
Прикачени файлове
84141_7dVNlvGuIMGfUoBkjW-zOQ.jpg
84141_pbu8w-b_i81atDPUzlOBow.jpg
84145_rq5b9qAkpRdSRG9Kv4RCtw.jpg

Потребителски аватар
Rat Fink
Автомобил:
Двигател: 1 8t AUM 2 3DISI

Re: Съвет за пасат Б6

Мнениеот Rat Fink » Пет 08 яну 2016 10:59

Изречението "колата е над това което мога да си позволя" ти е отговора колега. Вземи си нещо което можеш да си позволиш, елементарно е. И това на бензин градско ще харчи много, не знам в Азербайджан каква е цената на горивото но... Аз не бих си взел автомобил, който струва повече от 5-6 мои заплати. Та важни са финансите.

Потребителски аватар
pLimb0
Автомобил:
Двигател:

Re: Съвет за пасат Б6

Мнениеот pLimb0 » Пет 08 яну 2016 12:22

Тук горивото е Евтино колега.. А относно до това че колата е малко над това което мога да си позволя... Причината е че вземам малко по нова кола за да мога когато реша да мога да си върна поне 50-60% от сумата която съм дал !

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”