Здравейте искам да си закупя голф 4 и съм си харесал ето тези два екземпляра:
http://www.cars.bg/c1442185
http://m.mobile.bg/details/11454502187981558
Ще съм ви благодарен ако ми помогнете да избера един от двата. И ако имате предложения за други екземпляри моля дайте да погледна .
Покупка на Голф 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Покупка на Голф 4
Моля помогнете тази седмица най-късно другата трябва да си взема автомобила ако някой може да помогне, благодаря!
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Единия е нерегистриран и 5000+ пари, другия е регистриран, с винетка, ГО, преглед и на 4600+. Първият след всички такси ще стане 6000, а втория макс. 4800. Това е без обслужване. И двата имат нужда от обслужване, без значение какво ти говорят. И останалото на място. Ако не разбираш, вземи си професионалист с тебе, да види състояние на турбо, да я качи на Ваг-Ком и т.н.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря но този старозагорския е продаден . За това ще се ходи в пловдив.А някои специалист от там който може да ми помогне познавате ли.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Препоръчвам ти да си вземеш човек, който разбира, да закарате колата на сервиз и да се огледа качествено. И дано си чел за разхода на 100км на този мотор, има много теми, почети, преди да купиш, да не пускаш тема после 

-
- Автомобил:
- Двигател:
На ясно съм с това колко харчи мотора. Ще те послушам и ще взема човек който разбира с мен .Притеснява ме това дали има разлика в обема отзад между 4 и 2 врати.
Няма разлика в мястото отзад, но предполагам ти е първа кола. Имал съм с 2 врати с утехата, че "какво толкова" нямало да возя (често) повече от 1 човек. Но е крайно досадно вдигането на седалки и пъхането отзад. Дай 300-400лв повече и не се занимавай с 2 врати (освен ако нямаш още 1-2 коли).
- dalgia-73
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: BKC
Това стани да седна омръзва още на втората седмица.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
zakatakata написа:Благодаря но този старозагорския е продаден . За това ще се ходи в пловдив.А някои специалист от там който може да ми помогне познавате ли.
Този в Пловдив изглежда по-добре така или иначе. 5г. карах двуврат Г4 и честно казано шофьорското място ми беше по-удобно от това във версията с 4 врати. При 4 врати в Г4 разстоянието от А до Б колоната е малко и на мен лично Б колоната ми пречи. Мястото на 2рия ред е еднакво - много недостъчно.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви за мненията имам паджеро 2 врати и знам какво е с това стани да седна за това реших да видя някой екземпляр с 4 врати.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”