http://www.cars.bg/c1407877
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=cki7nm
Ориентирал съм на такъв автомобил.
Изкажете мнение колеги, Благодаря ви!
Мнения за обяви на VW Passat B6 2.0TDI
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнения за обяви на VW B6 2.0TDI
Разбрах, че имали проблем с дюзите. Прочетох, че имало акция за безплатно подменяне на дюзите, все още важи ли тази акция?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
На 10-годишна кола с отдавна минал "срок на годност" не зная дали някой ще ти ги смени за негова сметка.
- ssssl
- Автомобил: Волво ЕХ30 428 коня
- Двигател: CJXC
10 г - 300-400 к км. Дали оригинален Сименс може да издържи толкова?
- VW_passatOR
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: 2.0 TDI 2005 BMP
Акцията за дюзите важи още и може да провериш в официален сервиз на фв с рамата на колата дали съответния модел е с проблемните и дали са сменени. Относно обявите този 16v двигател мисля че беше по-проблемен по мнения във форума трябва да видиш самото обозначение ако е BKP е обозначението на по-проблемните свързани с проблеми в главата и маслената помпа. Другия по снимката мисля че е BMP при който е по-малко вероятно споменатите проблеми. Обърни внимание дали на някоя не тропа маховика. Но при всички положения преди покупка ако имаш възможност провери ги с VAGCOM и след евентуална покупка смени и привода на маслената помпа за който е много изписано във форума.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи да се насоча към BMP мотор
- VW_passatOR
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: 2.0 TDI 2005 BMP
Това беше впечатлението с което останах от изчетеното из форума а мисля че няма тема за тоя модел която да съм пропуснал. В последствие си взех с този мотор и карам 1 година и около 12 000 км без проблем. Ест и това не е гаранция но мисля че е по-малко вероятно за проблеми. Успех!
- Pagemakerboy
- Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
- Двигател:
VW_passatOR написа:тносно обявите този 16v двигател мисля че беше по-проблемен по мнения във форума трябва да видиш самото обозначение ако е BKP е обозначението на по-проблемните свързани с проблеми в главата и маслената помпа. Другия по снимката мисля че е BMP при който е по-малко вероятно споменатите проблеми. Обърни внимание дали на някоя не тропа маховика. Но при всички положения преди покупка ако имаш възможност провери ги с VAGCOM и след евентуална покупка смени и привода на маслената помпа за който е много изписано във форума.
Маслена помпа заради несменен шестостен заминава заедно обикновено с вал и турбо НА ВСИЧКИ 2.0 ТДИ Пасат БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ помпа дюза.
АКо шестостена вече е почнал да превърта, смяната му е безмислена!
В бройката се включват и комън рейл моторите на места, след 2009 до 2011.
За да почне да превърта оригиналния шестостен, колата трябва да е на минимум 250 000 км.
Тия от посочените обяви от 2005 са на поне 400 000 км ако не са преседявали по автокъщи навън.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”