:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Kакво да правя c моя Голф 4 с десен волан?

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
storian
Автомобил: Golf MK6 GT Tdi 140
Двигател: 2009
Контакти:

Kакво да правя c моя Голф 4 с десен волан?

Мнениеот storian » Чет 10 мар 2016 0:16

Здравейте,
в Англия съм и имам голф 4 от 2000г, свтло сив металик, СЕ, на истински 53000 мили, още мирише на нов отвътре, без майтап... мотора е 1.6 8в, 101 кс. Та значи искам да го сменям, но повече от £1000 няма как да му взема и това ако имам късмет, а колата е пушка, даже сега му монтирах 4 нови амортисьора билщайн Б4 и 4 нови диска с накладки. И като се замислям дори на части тая кола струва повече, а за някои хора в България, това си е направо нова кола. Някой ако има желание и нерви да се занимава да си я докара, дали за части или да обръща волан, нека се свърже с мен, поне да е някой да му свърши работа. Отговарям на мейл igermanoff@gmail.com

Потребителски аватар
$100
Автомобил:
Двигател:

Re: Kакво да правя c моя Голф 4 с десен волан?

Мнениеот $100 » Чет 10 мар 2016 0:22

storian написа:още мирише на нов отвътре, без майтап...

На 15-16 години кола... освен от ароматизатор, няма как да мирише иначе. Моята е внесена преди 7г и още мирише на автокъща :)

Потребителски аватар
storian
Автомобил: Golf MK6 GT Tdi 140
Двигател: 2009
Контакти:

Мнениеот storian » Чет 10 мар 2016 0:31

Пич аз за твойта барака не говоря, кой знае колко човека са минали през нея и на какво мирише вътре... Аз говоря за кола която купих от първи собственик, с пълна сервизна история от Фолксваген, която почти не беше карана и никога не е пушено вътре или да е пропускала основно почистване повече от 2 седмици. Сравнението ти е недалновидно. Освен това търся на някой да му свърши работа, не даправя далавра... все ми е тая дали ще я дам като депози като взимам новата, но по-добре някй да й се радва, нали така?

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 10 мар 2016 1:09

Факт, че 16 годишна кола няма как да мирише на нова, не изпадайте в спорове!

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 10 мар 2016 8:07

Ми качи една-две снимки да го видим тоз нивироятен Голф :smile
Парите са му екстра, колко искаш да ти дадът в Англия за 16 годишен базов Голф 4 с 1.6 двигател?

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Чет 10 мар 2016 21:46

Няма как да помогнеш колега, не излизат сметките. Дори за теб да са достатъчни тези 2500лв, с транспорта до БГ и обръщането на дирекцията, тази кола ще стигне 5000лв. Ок, пробега е реален и малък, но вярвай че след смяната на рейка, табло и още куп дреболии със секънд хенд части, далеч няма да е толкова свежа. А и освен това е сравнително базова. Деснячките са неприложими по широкия свят и цените им са смешни, не се изненадвай. :th_up

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 10 мар 2016 22:44

Не разбирам...Това обява ли е? Зов за помощ ли е? Питане ли е? Какво е?

Имам неизползван кибрит от 1982 година. Може да се палят клечките с дясна и с лява ръка. Все едно чисто нов. Тука ,където съм, хората ползват запалки. Там,откъдето сте вие, все още някои си палят огън с кремък. Кой ще даде повече от 100 лева лева за него?.....нека се свърже с мен....- така звучи постът ти, колега.

Давай го на някоя морга или го продавай на някой, за колкото пари даде. Поне там, където си няма данък за прехвърляне на собствеността и пререгистрация.

phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Мнениеот phantom_ » Пет 11 мар 2016 0:22

Карай го към Перник :th_up Там е меката на Гоуфу...но, ако не мирише на ново вътре както твърдиш, бъди сигурен че ще те осурвакат с винкело :mhihi

Потребителски аватар
$100
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот $100 » Пет 11 мар 2016 0:34

storian написа:Пич аз за твойта барака не говоря, кой знае колко човека са минали през нея и на какво мирише вътре... Аз говоря за кола която купих от първи собственик, с пълна сервизна история от Фолксваген, която почти не беше карана и никога не е пушено вътре или да е пропускала основно почистване повече от 2 седмици. Сравнението ти е недалновидно. Освен това търся на някой да му свърши работа, не даправя далавра... все ми е тая дали ще я дам като депози като взимам новата, но по-добре някй да й се радва, нали така?

Моята барака е на 12г, твоята е на 16. Аз съм й трети собственик, ти може и 8-ми да си й. Пак ти казвам - бъркаш понятията с мирис на ново. Виж дали нямаш наследство нови стелки от предния собственик от китайска гума. Или да ти е оставил някое шише от перилен препарат около филтъра на купето - за свежест и заблуда :)

Liminat
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Liminat » Пет 11 мар 2016 9:05

Ако не греша, в ЮАР се ценят много.

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пет 11 мар 2016 9:28

Колега не че нещо, ама не вярвам някой в УК да ти даде 1000 паунда за 15 годишен голф 4.
Мои познати са се прибирали с къде-къде по-нови коли за цени, които са по-малки от себестойността на самолетния билет от Лондон до София.
Ако ти е на сърце - си я карай.
Ако не - продавай за 300-400 паунда и на следващата.

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Пет 11 мар 2016 9:44

phantom_ написа:но, ако не мирише на ново вътре както твърдиш, бъди сигурен че ще те осурвакат с винкело :mhihi

:mhihi :mhihi :mhihi
Въпрос към коренен жител на Перник:
-Къде се събират гостите на града?
-У поуЛиклиниката!

Потребителски аватар
donMaranzano
Автомобил: Golf 4
Двигател: AQY

Мнениеот donMaranzano » Пет 11 мар 2016 10:33

Майтапа настрана, но има такива коли на пазара. Аз като обикалях за такъв голф попаднах и ми искаха 9 000 лева преди 1 година.

Liminat
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Liminat » Пет 11 мар 2016 11:06

Бегайте далеко от такова нещо. Много е опасно да караш такова нещо тук. Като цяло това е колата на бързащия човек, а си требе пенсионерско дебнене зад всякакви бавни, изпреварването е опасно.
Още по-опасни, тоя път повече за другите участници, пък са големите джипове с десен волан, щото просто ще пречукат тоя насреща, без кой знае какви поражения за тоя който го кара.

Volkswangel
Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
Двигател: 2015

Мнениеот Volkswangel » Пет 11 мар 2016 12:04

Тази тема изобщо не е за този раздел. По-скоро за " Продавам" , защото има откровено предлагане на този автомобил! :lock

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”