Колеги, здравейте отново! Какво мислите за автомобила от обявата? К.с. ми се виждат доста - 170, има ли разлики с двигателя, който е 140 к.с. Съветите Ви ще ми бъдат от голяма полза!
Поздрави!
*golfer - point taken

blade84 написа:Ако имаш само 9 хил лв си потърси един много запазен пасат от предното поколение 131 конски сили
Pagemakerboy написа:КОнкретният от снимката може да се погледне, но и той е на много - много километри, а и нещо отзад вляво чернее :(
Pagemakerboy написа:Безумие е да даде 8-9 к за предното поколение, щото няма да намери такъв под 500 000+++ километра.
КОнкретният от снимката може да се погледне, но и той е на много - много километри, а и нещо отзад вляво чернее :(
Наистина най-добре мааалко повече пари за по-нормална 6-ца.
П.П. За първи път чувам 170-коня мотора да има проблем с дюзи? Сигурно ли е това? Иначе ако има такова чудо там - има си акция и вероятно са сменени с нови.
И винагти съм мислел, че хората, каращи Б6 с "проблемните" дюзи, на практика имат по-голям късмет от останалите, щото им се дават нови, коиот не правят проблеми и ще си минат 200 000 с тях.
Докато не знам как стоят нещата с другите - може да не горят, ама са на по 300 000 км на разните BMP и подобни.
stoev87 написа:Като алтернативна марка и модел можеш да видиш Audi A4 B6 и B7 Avant (Skoda Octavia) със същите двигатели ако не те притеснява по-малкото вътрешно пространство и по-малкия багажник .
Zdravko Zankov написа:stoev87 написа:Като алтернативна марка и модел можеш да видиш Audi A4 B6 и B7 Avant (Skoda Octavia) със същите двигатели ако не те притеснява по-малкото вътрешно пространство и по-малкия багажник .
Багажника на Октавиа е по-обемен спрямо Ауди-то.
stoev87 написа:Zdravko Zankov написа:stoev87 написа:Като алтернативна марка и модел можеш да видиш Audi A4 B6 и B7 Avant (Skoda Octavia) със същите двигатели ако не те притеснява по-малкото вътрешно пространство и по-малкия багажник .
Но е по-малък от този на пасатите ... ;)
stoev87 написа:Zdravko Zankov написа:stoev87 написа:Като алтернативна марка и модел можеш да видиш Audi A4 B6 и B7 Avant (Skoda Octavia) със същите двигатели ако не те притеснява по-малкото вътрешно пространство и по-малкия багажник .
Но е по-малък от този на пасатите ...
ssssl написа:
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта