Stivi написа:Тоя Сеат е грозен като сапунерка бе ! Пък и със Power box,и някаква жица стърчи от таблото....общо взето пълна скръбicon_idea
И само от това разбра, че колата е гроб?! Стига де, нали не очакваш магазинерска кола за тези пари? Да тези неща са факт, но ако колата е читава, какво ? Само заради това, няма да я купиш? Ами ако си мислиш, че тази за 8 бона, ще е перфектна, жестоко се лъжеш.
И аз когато купувах моята кола от подписа, си мислих "Да бе, ще купя кола със забележки" и почнах да ходя по автокъщите.
Е обиколих всички възможни около мен! Е до 8 бона, не можах да намеря кола, която да ми хареса, и да ме накара да я купя. Нищо не ме влечеше!
Накрая я взех от човек, който я е карал и регис. 5 год. По-добре така, от колкото да се нахендриш на някой китосан и лъснат поройник. Моята беше доста мърлява вътре, но това не ме притесняваше, защото с едно изпиране придоби друг вид. Не говоря за километри, нито за красота, а за надеждна кола.
Тази ако е читава като мотор, и окачване си е доста пъргава и икономична. Особено със 6-та скорост си е самолетче. Но всеки сам си знае за себе си!