съвет за автомобил в чужбина
- nistel_87
- Автомобил: Honda Accord 2007
- Двигател: i-ctdi
съвет за автомобил в чужбина
Здравейте от няколко години ходя редовно в Англия,сезонно не съм за постоянно там,но както знаете си е тегаво без автомобил,особено ако магазини и др. са на 3-4км. Тази година съм решил да си взема нещо и реших да се допитам до вас. Приоритет ми е надеждна колица не много скъпа (търся нещо в ниския клас(не мисля да я връщам към БГ) ) и да побира доволно багаж. Мисля си за някое комби или ван,но не съм се спрял конкретно на определен модел. т.е. търся си кола да ми върши работа нямам време да въртя много километри и да е във ценови диапазон около (1000-1200 ) паунда. Отворен съм за предложения..
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Re: съвет за автомобил в чужбина
Как точно ще изоставиш колата,докато си в БГ?Там не може ей така да си оставиш колата на улицата....Другото ,самите документи идват средно до мсец,но може да дойдат и за 3 месеца.
Коли по 1000 - 1200 паунда бол, вземи някое Ауди А4 Б6 1.9 ,или ван Алхамбрата на сеат,погледни и комбитата на Бмв-ако все пак те бърка разхода 328 е доста икономично...но застраховката ва всяко едно от тия ти е поне 800 паунда.Помисли си добре и прецени какво искаш и какво влагаш.
В случай,че взимаш нещо за експорт все пак купувай само Ауди,Мерцедес или Бмв,другото няма цена в Бт.Успех
Коли по 1000 - 1200 паунда бол, вземи някое Ауди А4 Б6 1.9 ,или ван Алхамбрата на сеат,погледни и комбитата на Бмв-ако все пак те бърка разхода 328 е доста икономично...но застраховката ва всяко едно от тия ти е поне 800 паунда.Помисли си добре и прецени какво искаш и какво влагаш.
В случай,че взимаш нещо за експорт все пак купувай само Ауди,Мерцедес или Бмв,другото няма цена в Бт.Успех
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Голф тройки няма ли живи още там?
Какви Ауди-та и БМВ-та?
Трябва му да ходи да пазарува един-два пъти в седмицата.
Какви Ауди-та и БМВ-та?
Трябва му да ходи да пазарува един-два пъти в седмицата.
- Vidol Nikolov
https://www.gumtree.com/p/volkswagen/vo ... 1164528279
човека иска кола за 1000 1200 паунда, за тия пари се купува А4 Б6, фейсова е46 ,някой лачен сеат след 2002 и прочие коли. Голф 3ка в Англия поне аз с английска регистрация не съм виждал.Второ ,няма смисъл да к1пува курник тип голф 3 за 200 паунда като застраховката му е 800,и все пак ако иска да я продаде,поне може да си върне парите-ако е кола от типа който м посочих.....Никой там не кара кола преди 2000година,хората не са толкова изпаднали.Изключвам колекционерски коли и такива със сантиментална стойност. Нека никой не бърза да се обижда,но при цена на Примера 2004та 600 паунда.Пасат б6 мой познат си докара оттам преди 3 години за 2200 паунда 1.9 105,още си го кара.Кви голф 3ки.....кой луд ще кара някъв дарак 1992
.Имат карат,ние нямаме и им караме дараците от всички марки.
човека иска кола за 1000 1200 паунда, за тия пари се купува А4 Б6, фейсова е46 ,някой лачен сеат след 2002 и прочие коли. Голф 3ка в Англия поне аз с английска регистрация не съм виждал.Второ ,няма смисъл да к1пува курник тип голф 3 за 200 паунда като застраховката му е 800,и все пак ако иска да я продаде,поне може да си върне парите-ако е кола от типа който м посочих.....Никой там не кара кола преди 2000година,хората не са толкова изпаднали.Изключвам колекционерски коли и такива със сантиментална стойност. Нека никой не бърза да се обижда,но при цена на Примера 2004та 600 паунда.Пасат б6 мой познат си докара оттам преди 3 години за 2200 паунда 1.9 105,още си го кара.Кви голф 3ки.....кой луд ще кара някъв дарак 1992

- nistel_87
Благодаря за предложенията, в общи линии за ходене на пазар и до съседния град ми трябва колата... Първоначално мислех за Пасат,но ме хвана шубе
като се сетя какво правих с моя
... Там времето ми е доста оскъдно..
абе всичко е късмет. Иначе колата може да я оставя при познати,няма да е на улицата,..

- nistel_87
Какво ви е мнението за Honda Accord 2.2 cdti. (2004-2005)г. Някой да имал досег до този автомобил, доста положителни коментари прочетох.. Заслужава ли си според вас?
Sent from my Lenovo K910 using Tapatalk
Sent from my Lenovo K910 using Tapatalk
- Vidol Nikolov
Нямам допир с такава-освен,че е много красива друго не мога да кажа.
Погледни ЦРВ 2, 2.0 150 . Изключително здрава кола,и невероятно икономична.Върви страхотно-като лек автообил,а напрактика караш джипка.
6.7/100 с 3ма човека и багаж-много нисък разход за джип,но все пак е японка Ви-тек.
Проблем са им задните спирачки,по-точно ръчната на 90% задържа и не ти препоръчвам да я дърпаш изобщо.
Като всеки японец знаеш трябва добре да гледаш за ръжда-въпреки,че ЦРВ 2 ръждиво лично аз не съм виждал.
Най-бюджетно ти е Вектра 2004-та дизелче ...гледай да не е най големия кош,има ги за 500 паунда здравички и си ти.
Пиши какво си взел,че тук доста хора ще се изумят за какви пари се купува кола 2006-2007-ма ,дето тука ги плащаме по 10
Погледни ЦРВ 2, 2.0 150 . Изключително здрава кола,и невероятно икономична.Върви страхотно-като лек автообил,а напрактика караш джипка.
6.7/100 с 3ма човека и багаж-много нисък разход за джип,но все пак е японка Ви-тек.
Проблем са им задните спирачки,по-точно ръчната на 90% задържа и не ти препоръчвам да я дърпаш изобщо.
Като всеки японец знаеш трябва добре да гледаш за ръжда-въпреки,че ЦРВ 2 ръждиво лично аз не съм виждал.
Най-бюджетно ти е Вектра 2004-та дизелче ...гледай да не е най големия кош,има ги за 500 паунда здравички и си ти.
Пиши какво си взел,че тук доста хора ще се изумят за какви пари се купува кола 2006-2007-ма ,дето тука ги плащаме по 10

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Видоле,и ние сме отваряли някой друг сайт.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Vidol Nikolov написа:ЦРВ 2, 2.0 150
...
6.7/100 с 3ма човека и багаж
Този разход на CR-V е реален, но при спускане на загасен двигател само

CR-V-то от тази тема, което е 2.2 дизел изхарчи 8/100 с двама човека и малко багаж по пътя от Германия до тук. При това без много зор - 120-130.
А 2.0 бензин с трима човека и багаж щом харчи по-малко от дизел - това ще е абсолютен прецедент в автомобилостроенето! Свържи се със собственика и му предложи да я сложи в стъклен саркофаг и да я запази за идните поколения!

- Vidol Nikolov
Момчета всеки може да вярва,всеки може и да не вярва.
Въпросната Хонда ни докара от Англия до България-3500км...и това и беше средния разход по колконка.Не по борд,а по колонка
Всеки да кара каквото му душа иска,мир да има
Въпросната Хонда ни докара от Англия до България-3500км...и това и беше средния разход по колконка.Не по борд,а по колонка

Всеки да кара каквото му душа иска,мир да има
- nistel_87
Привет Колеги,да се похваля с новата придобивка
от десет дена съм собственик на Honda Accord Sport 2007g. 2.2 CDTi (140k.s) със вградена навигация полукожен салон,хареса ми колата,обаче се наложи да удвоя първоначалния бюджет 

- Rat Fink
- Автомобил:
- Двигател: 1 8t AUM 2 3DISI
Честито!!, само не разбрах какъв е смисъла от подобен голям и дизелов седан, да се ходи с него на пазар на 3-4 км и до съседния град от време на време, който вероятно е не повече от 40км, че и навигация да трябва
Изглежда много хубава иначе, но нито ще е икономична, нито евтина за поддръжка... голфа на снимката зад нея беше верният отговор.

-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Абе хубава кола ама къде го сложили тоз волан

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Ами ок,но доста пари си дал за толкова стар автомобил. Поддръжка-колкото да си минава прегледа и в кофата като се строши малко по-сериозно. И без това повече от 1000 паунда няма да и вземеш като я запродаваш. Сам виждаш,че тук колите на тази възраст не се поддържат. Да не говорим,че днес гледах тригодишен мерцедес за продажба на 33 000 мили и колата е с маслото от завода... Толкоз по въпроса с поддръжката на толкова стара кола в тая държава... Нищо си му няма на волана,тук поне идиоти на пътя са мнооого рядко срещани. Точно си е на правилното място. Голф 3 тук е рядкост да се види. Или е в моргата или е в перфектно състояние и не се продава,че са редки вече... А и такава кола не ти трябва-части откъде??? Tо не,че ще ти трябват много де,но нали идеята е да изкара година-две поне. Това да не ти е България да са под пъд и над път тия талиги...
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”