Seat Толедо II/III и Кордоба III след 2005 г.

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
bachoivo
Автомобил:
Двигател:

Seat Толедо II/III и Кордоба III след 2005 г.

Мнениеот bachoivo » Нед 17 апр 2016 12:17

Здравейте,
Казвам се Иво и съм нов във форума.
Доста се рових и тук и във форума на Сеат, но никъде не намирам подробна информация за Толедо II/III и Кордоба III.
Насочил съм се към покупка на един от тези модела като бюджета е 6 к + 1,5 к за рег /ако няма/ и обслужване.
Много малко модели има на пазара. В мобилето ми излизат 10-тина, а в карса по-малко.
Интересуваме 1,9TDI мотора 101/105/110hp - достатъчен ли е за купето; детски болести и т.н. Бензинките слабички ми се виждат. Доколкото знам дизелите са с демпферен маховик или бъркам.
На отзовалите се благодаря предварително.
Извинявам се, ако има подобна тема, но не съм я видял :redface
P.S. Говоря за нещо такова: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=dh2eyx
или такова http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=dh2eyx

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Re: Seat Толедо II/III и Кордоба III след 2005 г.

Мнениеот plamen-roni » Сря 20 апр 2016 5:56

Карам точно таква Кордоба с 1.9 101 hp - 2007 год . Вървежа е доста приличен , единствено на задната седалка е малко тясно . За обслужване си приготви около 600 - 700 лв . ( филтри , масла , ремъци , ролки , антифриз и все ще излезе още нещо ) . И да знаеш , че си друса като голф . Ако имаш други въпроси питай ?

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Re: Seat Толедо II/III и Кордоба III след 2005 г.

Мнениеот hooligan_sk » Сря 20 апр 2016 7:45

Друса си като голф? Явно не си се качвал в голф 5 и производното му Толедо. Ще ти се стори като S-class сравнение с Кордобата! :icon_lol

Изобщо няма място за сравнение между 2те коли, едното е просторна меко настроена версия на Голф, другото е твърдо настроено тясно Поло с лепнат багажник. Толедо 3 е напълно идентичен автомобил с Алтеа от предната броня, та чак до C колоната. Единствената разлика е в малко удължения багажник спрямо Алтеа. Сравнението с Кордоба е като кон и кокошка. :th_up

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”