Здравейте колеги,
Ако може някой собственик на такъв автомобил да сподели мнение за мотора и поддръжката му като цяло, както и за поведението на автомобила.
Конкретно съм се спрял на колата от тази обява: http://m.cars.bg/c1625649
Предварително благодаря!

Мнение за Seat Toledo 5P 1.9TDI 105hp
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Re: Мнение за Seat Toledo 5P 1.9TDI 105hp
тези мотори са читави като цяло, но за конкретния случай не мога да кажа нищо.
- dalgia-73
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: BKC
Карам Туран със такъв мотор колега.Много съм доволен.Нисък разход и добра динамика.Като се има предвид тежестта от около 2 тона на колата мотора се справя перфектно.Относно поддръжката скъпичка е като всяко 10 годишно ТДИ ,но според мен си заслужава.Нали си чувал че жена и кола са на късмет.Така че успех със избора.
- Станислав.Толчев
- Автомобил:
- Двигател:
Колата е със сменено турбо (още гаранционно), сменен вал и повдигачи, ангренаж на 10к км. Масло и филтри на 5к км, колата се кара всеки ден, всичко и е платено.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Искаш да го купуваш СЕАТа или да го продадеш?
- dalgia-73
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: BKC
Не се доверявай на всичко което ти казва продавача.Какви са тези сменяни турбота повдигачи и валове.Пък и масла и и ремъци.За да си спокоен поне масло и ремък трябва да смениш около 800 лева са.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Аз от човек който очаква с такива снимки и описание да си продаде колата не бих си купил и домати какво остава за кола 

- Станислав.Толчев
- Автомобил:
- Двигател:
:

Stivi написа:Аз от човек който очаква с такива снимки и описание да си продаде колата не бих си купил и домати какво остава за кола

Здрасти,
И аз съм изправен пред същата дилема, като загледах и тази обява, която си посочил, но.......с тия 3 "криви" снимки, изобщо не ми вдъхва доверия и се чудя дали изобщо да ходя да гледам.
Това видя ли го http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=dh5m6b : мисля да ида тия дни да го видя. Само че първо трябва да звънна да разбера къде е :)
И аз съм изправен пред същата дилема, като загледах и тази обява, която си посочил, но.......с тия 3 "криви" снимки, изобщо не ми вдъхва доверия и се чудя дали изобщо да ходя да гледам.
Това видя ли го http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=dh5m6b : мисля да ида тия дни да го видя. Само че първо трябва да звънна да разбера къде е :)
- Станислав.Толчев
- Автомобил:
- Двигател:
bachoivo написа:Здрасти,
Колата е зад бензиностанция БЕНИТА (Срещу КАТ), автомобила е заложен. Общо взето не си заслужажа особено, поне за мен. Провиснала тапицерия на вратите, предна дясна врата не се отваря (само отвътре може), като цяло вътре е доста занемарана и си личи че е карана доста. Капака на багажника не се затваря, липсва каквато и да е информация за колата относно произход и поддръжка, защото е заложена както казах. Отвън има козметични забележки, не са болка за умиране, но отново казвам, че за мен не си заслужава. 4400лв може да се закупи, но от там нататък си приготви още 1500лв за регистрацията и обслужване. Проблема с вратата, еър бег и един температурен датчик излизат на диагностика, друго няма, поне на място, след каране може и да се появи.
Мерси за инфото.
Търсенето продължава, проблема е обаче, че са редки екземплярите :)
Търсенето продължава, проблема е обаче, че са редки екземплярите :)
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”