Здравейте,
Като вече бивш притежател на алфа, и надявам се бъдещ на VW, не мисля, че има по-равилно място да задам няколко въпроса.
Изчетох основните тези за покупка на кола, разглеждах различни коли и като цяло се спрях на този модел описан в заглавието.
Искам да попитам за цялостно мнение на хората за колата, ако може и от такива, които вече я карат. Изчетох за двигателите, проблеми и тн и като цяло добих някаква груба представа.
Бих искал да попитам няколко генерални въпроса и ще се радвам много на отговор.
Какво ви е мнението за тази кола?
Бюджета ми само за покупка на кола (8000-8500) лв, реалистичен ли ви се струва?
Струва ли си да гледам колите в горубляне?
Повечето коли нямат номера из автокъщите в СФ, как може да се закара кола до сервиз за мнение от специалист?
Може ли да препоръчате сервиз?
Като цяло ще се радвам на мнения за точно този автомобил, тепърва започвам с реалните огледи на коли и всичко което споделите ще ми бъде полезно.
Това е една от колите, която ще отида да видя утре. Ако някой е ходил и знае нещо - нека да сподели.
http://www.kentavar.bg/volkswagen-golf-1-9-tdi-105ks
Благодаря

VW Golf 1.9 TDI 105 hp /2005,2006/
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: VW Golf 1.9 TDI 105 hp /2005,2006/
Какво ви е мнението за тази кола? - Много удобен и функционален хечбек, интериора е евтин.
Бюджета ми само за покупка на кола (8000-8500) лв, реалистичен ли ви се струва? - Реалистично е.
Струва ли си да гледам колите в горубляне? - Да, но трябва внимателно гледане. Иначе и там от време на време изпадат читави коли.
Повечето коли нямат номера из автокъщите в СФ, как може да се закара кола до сервиз за мнение от специалист? - На платформа, всеки джамбазин има такъв човек на speed dial-a си.
Може ли да препоръчате сервиз? - Niksi в Герман, виж раздел Сервизи, неговата тема е една от първите.
Успех
Бюджета ми само за покупка на кола (8000-8500) лв, реалистичен ли ви се струва? - Реалистично е.
Струва ли си да гледам колите в горубляне? - Да, но трябва внимателно гледане. Иначе и там от време на време изпадат читави коли.
Повечето коли нямат номера из автокъщите в СФ, как може да се закара кола до сервиз за мнение от специалист? - На платформа, всеки джамбазин има такъв човек на speed dial-a си.
Може ли да препоръчате сервиз? - Niksi в Герман, виж раздел Сервизи, неговата тема е една от първите.
Успех

само да добавя, че преди да я караш към сервиза, може да вземеш човек с теб, който да провери колата на място с ВАГ-КОМ, може да си спестиш доста излишно разкарване и пари.
Благодаря за отговорите.
За ВАГ-КОМ-а е добра идея, само трябва да намеря човек с такова чудо, че аз сега за първи път го чух и се поразрових малко.
За ВАГ-КОМ-а е добра идея, само трябва да намеря човек с такова чудо, че аз сега за първи път го чух и се поразрових малко.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”