От какво не си доволен същия мотор, 90% същото купе. Карал съм такава с обикновена турбина (без никакви подобрения

) но беше дву врата и само предно, наистина дърпаше много добре по нагорнище като за такава кола с малък данък и разход! Но ти търсиш комби и то 4х4
Най добре я покарай повечко преди да решиш. Иначе втората обява отпада тотално...
Ако колата е регистрирана няма да е никакъв проблем за собственика да платиш горивото и диагностиката (ако продава читава кола)
4х4-то има обслужване от около 150лв (масло филтър) отделно още карета, маншони и доооста по скъпо за обслужване заден мост (много тампони). Ето една снимка да придобиеш представа..
ЦЪКГледай за виене от кардана (задното задвижване), пробвай дали задните въртят най просто на чакъл или на ронлива повърхност. Виж дали ще оставят следи задните (това в случай, че не минеш диагностика). Прегледай този раздел
Syncro & 4motion.
Гледай за лепенки по вратите от обслужване стари изпокъсани може да са го пропуснали ще имаш представа за километрите. Двигател за мен най важното заводски вид винаги бих избягвал дори и най малкия тунинг дори и оптичен. По добре служебна кола на много километри от колкото кола на младши състезател на два пъти по малко км!
За двигателя корав е, по-подробно дизелджиите да кажат, не съм фен.