Наскоро ни откраднаха Маздата, която ползвахме последните 4 годинки. Мазда 3, 1.6, 116 кончета, дизел, само на 40 000 км. Пушка автомобил, но мал шанс, сега имаме само стария ми 20 годишен Rover, само че жената не го харесва много.

Та проблемът за решаване е ясен.
Днес карахме една тестова Jetta с посочените характеристики и след пробното каране на Ceed преди това, VW направо ми дойде като от друга вселена. :)
110 коня ми се видяха прилични за тази кола, като цяло 150 би било по-добре, но тогава цената става значително по-висока и нямат такава налична.
Ще се радвам на коментари относно двигателя, макар че четейки тук виждам, че има хора, които не харесват 2.0 TDI, други пък са му фенове. Това, което аз мога да кажа след днес е, че дизелът на KIA със 136 к.с. не се усеща по-мощен, да не кажа обратното.
Ръчната скоростна кутия с 5 скорости, дали е удачна за този автомобил? DSG-то е ясно.
http://cc.porscheinformatik.com/nwapp/n ... 0150782930
Това е офертата, която ми дадоха, но ме приятеснява защо я намалят толкова много. Обяснението беше, че се е застояла 2 месеца и искат да я продадат по-бързо. Аз обаче на търговци не вярвам, та някой тук има ли представа дали не слагат отстъпки на коли с дефекти или нещо такова?
Също така реалистично ли е, според вас, тази кола да може да се продаде за 25 000лв след 4 години? Да кажем, че ще бъде на около 40 000 км.
Поздрави и благодаря!