Покупка на Фолксваген Caddy

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Triforce
Автомобил:
Двигател:

Покупка на Фолксваген Caddy

Мнениеот Triforce » Чет 04 авг 2016 15:25

Здравейте, колеги!
Ще купуваме за фирмата служебно VW Caddy и реших да пиша във форум, в който ще получа най-много информация!
Условията са 3.
1.Кадито да е 7 местно и да е дизел, за да минава за разход.
2.Да е дълга база.
3.Ако може да е 4х4. Това и последно условие не е задължително, но е доста желателно.

Какво трябва да знам при покупката на такъв автомобил? 4х4 вариантите само с ръчна кутия ли са или има и автоматична? Вярно ли е, че при дългата база, ако се махнат седалките могат да влязат 2 европалета? То и затова търсим дълга база де.
Бюджетът ще е до около 20-25 000 лева, като идеята е да се купи читаво Кади, не ново. Гледам, че има такива след 2010-та година за тези пари, но все пак е най-добре да се обърна към вас!
Ако даже някой от Вас продава или някой близък, за който може да се гарантира, може да ми сподели.
Ако съм изтървал нещо, моля да ме извините, но в момента имаме служебна баничарка на друга марка и там вече им знам болежките.
Благодаря предварително и се надявам да съм уцелил раздела, в който трябва да попитам! Все пак всеки форум си има особености.

Triforce
Автомобил:
Двигател:

Re: Покупка на Фолксваген Caddy

Мнениеот Triforce » Пон 03 окт 2016 7:24

Все пак някакво мнение няма ли да получа? Никога не сме имали автомобил на марката Фолксваген.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”