След една японка, една италианка, една французойка се замислих за нещо немско и по-специално съм се насочил към голф 4. Тъй като след последната ми покупка на автомобил ми се наложи да слагам нов двигател, вече съм станал доста предпазлив и несигурен в това, което купувам. Та стига съм ви занимавал с мен, бих желал да ме ориентирате в какво трябва да внимавам при огледа на горепосочения автомобил.
До момента се двоумя м/у 1.8Т бензин и който и да е дизел. Доста изчетох, но все пак бих желал и вашето мнение да, за да можем възможно най-скоро да се поздравим с нова кола във форума. Днес гледах една 1.8Т в ТемпоСервиз - София - тук искам да питам имате ли някакви отзиви за този сервиз/автосалон? Моето лично мнение е, че купуването на автомобил от такива комбинирани салони със сервизи е нож с две остриета - както добре, така и че някакви дефекти могат да бъдат доста добре прикрити. Долу слагам линк с автомобила, който гледах, та ако някой по случайност е виждал колата може и ще се радвам да сподели мнение.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11480344086305500