Здравейте,
Добре заварили и за много години!
Търся автомобил за млада дама, новоизлюпен водач, и хвърлих око на едно Polo 2007 година, бензин, бензинов двигател 1.2 (дано не бъркам) с верига.
На пръв поглед външният вид и описанието от продавача изглеждат прекалено хубаво, за да верни. Човекът дава и номера на рамата за проверка на сервизната история.
Обаче другите коли от този модел и година, които съм виждал, са с волан с три спици, а тази е с четири.
Досега не съм притежавал ВАГенски автомобил и не знам дали това е нормално.
Притесняваме да не би след документираната сервизна история да е имало някакъв проблем, който да е довел до продажбата на автомобила на нашенския търговец и съответно недокументирано напудряне от страна на местни майстори.
С едно изречение въпросът ми е: Има ли автомобили Поло от 2007-ма година с волан с четири спици?
Бих приел и идеи за други автомобили в диапазона до 5-6 хил. лв. макс.
А това са данните, които успях да разбера за колата от интернет. На сервиз все още не съм проверявал VIN-а.
WMI / VDS / VIS:
WVW ZZZ9NZ 7Y071582
Manufacturer:
Volkswagen AG Germany Passenger cars Volkswagen AG Germany Passenger cars
Brand:
Volkswagen
Model:
Polo IV
Region/Plant:
Barcelona Pamplona
Check:
Z
Year:
2007
Sequential number:
71582
Approx. mileage:
135,463 km
Благодаря!
Polo 2007 бензин - волан с 4 спици?
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Re: Polo 2007 бензин - волан с 4 спици?
Моята е 2007 и е с 3 спици волана, НО е 2007 първа регистрация януари, а е произведена 2006 септември някъде в Испания. По слухове и приказки знам, че произведените през 1вата половина на 2006та са с този волан.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”