Здравейте,решил съм да си купя Volkswagen Passat CC 2013/2014 от Германия.
Въпроса ми е свързан със дизеловия агрегат на Пасата 2.0 TDI 177ръчни скорости.Какви са плюсовете и минусите.От разни хора и познати каращи Шкоди на същия набор и двигател казват ,че са имали проблеми с дюзи,ЕГР и турбо.Моля ако някой може да ми даде точна информация заслужава ли си парите автомобила или е само красивия външен вид?Също така окачването ел. ли е или е въздушно и ако не то какво е?
Благодаря предварително!Искам тази кола защото е икономична и в градски и извън градски условия,но не ми се правят допълнителни ремонти ако двигателя и окачването са трошливи.Благодаря предварително!
Volkswagen Passat CC 2013/14
- ВенциславСтайков
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Volkswagen Passat CC 2013/14
Здравейте,
Аз също търся инфо за този автомобил -видове двигатели, окачване, най-чесъо срещани проблеми? Правя по около 20к на година и съм се загледал в моделите от 2013 -фейслифт мисля че се водят.
Всякаква информация ще ми бъде изключително полезна. Благодаря :)
Венци
Аз също търся инфо за този автомобил -видове двигатели, окачване, най-чесъо срещани проблеми? Правя по около 20к на година и съм се загледал в моделите от 2013 -фейслифт мисля че се водят.
Всякаква информация ще ми бъде изключително полезна. Благодаря :)
Венци
- netizen
- VW експерт
- Автомобил: ID7 Pro Tourer
- Двигател: APP550
- Контакти:
За първи път чувам за проблеми с дюзи, турбо и егр при този мотор. Карам от почти година пасат с 2.0тди 177 коня но с ДСГ кутия, и бих казал, че съм изключително доволен от динамика и разход.
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Проблеми с изброените не са изключени при кола втора ръка, но те биха били породени от неправилна експлоатация и лошо гориво. Като цяло двигателя няма големия брой фабрични недостатъци на предходното поколение. Окачването е здраво, но дори и да се наложи ремонт би бил доста приемлив като цена. Окачването си е на макферсон отпред и независимо отзад. Има изпълнения с адаптивно окачване, което аз лично съм нямал удоволствието да опитам, но отзивите за шофирането с такова по БГ пътищата в комбинация с ниски гуми са много добри. Търсете кола с доказан пробег под 200 хил. км. и добра подръжка. Не пестете дребни пари за проверка на автомобила във ФВ преди да го закупите. Ако продавача отказва, това не е вашата кола.
Успех в избора!
Успех в избора!
- ВенциславСтайков
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за информацията, колеги. Мисля тази седмица да видя този - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2y2cas. Някой случайно да е гледал колата и да има някакви впечатления?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”