Молба за оглед в Пловдив - с. Труд
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Молба за оглед в Пловдив - с. Труд
Колеги , може ли някой да погледне този Сеат в Сливен ! Как работи двигателя , климатроника , от към ръжда как е , съеденитела как е ? Нормалните неща при оглед на автомобил ! Бих бил много благодарен ако някой се отзове ! http://www.cars.bg/c1213544
Последна промяна от plamen-roni на Вто 30 юни 2015 16:09, променено общо 2 пъти.
- icotoooo
- Автомобил: VW Golf MKIV GT-TDI
- Двигател:
Re: Молба за оглед в Сливен !
Не съм го оглеждал,но гледах обявата още преди около месец.Да имаш предвид,че се продава повече от месец

- plamen-roni
Аз го гледах пълен дроп е колата , удрена е вляво и няма детайл който да не е боядисване . Огледа ни продължи около 2 мин . 

- Golf2GTISLIVEN
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR
Значи колега си го гледал така ли , да не ходя да го гледам и аз ?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Язък.А на снимки изглежда перфектна 

- plamen-roni
Да колеги , гледах го пълен боклук е колата ! Благодаря на отзовали те се !
..Перфектна работа на мотора, стегната ходова част и реална година2003г. Уникално запазен автомобил.
Съжалявам, просто не се сдържах. Каква наглост, какво нещо. Колеги, НЕ ВЯРВАЙТЕ на снимки.
Ето тази тема е за пример, човека моли за директен оглед при възможност, а не какво мислите за тази или онази по някакви снимки.
Съжалявам, просто не се сдържах. Каква наглост, какво нещо. Колеги, НЕ ВЯРВАЙТЕ на снимки.
Ето тази тема е за пример, човека моли за директен оглед при възможност, а не какво мислите за тази или онази по някакви снимки.
- Th3_ghost
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: 1.6 AKL
То от снимки всъщност доста бегла представа можеш да разбереш за състоянието на автомобила. Като си търсих голф 4-ка, какви ли не работи не видях,а иначе на снимките изглеждат лъснати като че ли са нови от магазина. Спомням си една голяма излагация на една автокъща в Търново. Разглеждах една 4-ка 2002 година 1.6 16V и реших да я запалим да чуем двигателя. Човека от автокъщата извади ключовете и тръгна да върти и върти и неще да пали. Междувременно докато въртеше се чуваше някъв ужасен шум от стартера, но така и не успя да запали. Вика ми нямало бензин и ми вика елате утре, защото няма ли в момента, а аз му викам, че няма как да стане идвам от друг град. Почуди се човека и вика след 30 минути елате, но като поогледах отзаде в багажника се виждаше дупка и си личеше, че е блъскана и си тръгнах.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Иначе на външен вид ги издокарват. Да не говорим автомивките за 50лв салона го прави чисто нов 

- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Хе хе, вчера за късмет бях там, в тази автокъща за оглед на един Ярис.....иначе евала, дадоха да се пробва както си му е реда, нооо.....климатик НУЛА, съединител буксува, боя по елементите, спукан джам....та избягахме бързо! После още 2-3 огледа и газ наобратно.......и се зачудихме с моя приятел - с каква наглост пишат по автокъщите, че всичко е супер по колите, гледат да те убедят с глупави коментари, а реално повечето проблеми са очевадни
!

- plamen-roni
Re: Молба за оглед в Сливен
За съжаление е така всички джамбази лъжат ! На мен ми е ясно , че не са от магазина , но поне да не са и за моргата ! Този сеат нямаше детайл който да не е за боядисване ! И беше удрян в ляво
Re: Молба за оглед в Сливен
Могат да се дадат безброй примери в това отношение колеги. Би следвало всеки да си направи елементарния извод, че освен прекия оглед и проверка на място, другото е вятър и мъгла. Мен ме излъгаха навремето в Германия или по-скоро ми спестиха факта, че турбината на колата не работи, какво остава за България. И това при директна сделка лице в лице, а не по снимки. Ентусиазиран, броих една шапка пари и по обратния път за България се чудех какво си купих и защо тази кола не върви. Реших, че автоматика я спъва и забравих. Чак след 4 месеца разбрах истината и след съответната манипулация, колата си "показа зъбите". И аз направих следния извод. Покупка на по-нова или "електронизирана" кола върви със задължителна диагностика на всички възможни и достъпни системи и възли, в противен случай могат да се очакват неприятни изненади. Това са скрити бомби, което не се виждат с просто око, както може да се види ръжда, удар или нещо друго.
- plamen-roni
Re: Молба за оглед в Пловдив - с. Труд
Колеги някой може ли да погледне това Толедо . Продавача казва ,че е перфектна без никакви забележки по боята и екстериора , както , че и двигателя е перфектен и е реална година . Намира се в Пловдив - Карловско шосе преди с.Труд от дясно http://www.cars.bg/c1213544
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Re: Молба за оглед в Пловдив - с. Труд
В този автосалон гледах ноември миналата година една Астра Г 1,7 и търговеца искаше да ме убеди че колата е 100коня.. Е аз му викам 1,7 няма такива KW и той пак нагло спореше точно тази е била 100кс...
Направо си тръгнах..
Въпросната кола все още се продава: http://autoshans.cars.bg/c896281 (в обявата е маркирана че има халогенни фарове но аз немога да ги видя. Другото което с този салон малко ме съмнява да е 2001г.)
Според мен не се занимавай с тази автокъща

Въпросната кола все още се продава: http://autoshans.cars.bg/c896281 (в обявата е маркирана че има халогенни фарове но аз немога да ги видя. Другото което с този салон малко ме съмнява да е 2001г.)

Според мен не се занимавай с тази автокъща
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”