Здравейте колеги,
По-принцип нямах намерение да купувам кола в момента, но мой колега си продава пасата и ми го дава доста изгодно. Едната ми кола е рено сценик като по нея съм сменил всичко без мотора и имам опит с ремонти, а другата пасат 7 лизингова и освен гуми не съм сменял нищо. Колегата ме наплаши, че ангренажа е за смяна според него, но е сменян преди 40-50 хил км и според мен би трябвало да има още живот. Турбото преди 20к км е рециклирано и всичко технически е изрядно като има козметични забележки като счупена жабка и дясната врата не се отваря понякога. Преди месец му се беше заключила колата заради някакви датчици и лично чупих дясно стъкло за да я отключим и заредим акумулатора тъй като колата не беше карана от половин година. Уж е на 316 хил км, но един бог знае.
Колата се намира в Пловдив и мисля да отида да я видя и ако е читава направо да я докарам до София. Въпросът ми е за какво да гледам на място, тъй като за пръв път има досег до дизел. Има ли слаби места колата които да си проличат от пръв поглед?
Закупуване на B5.5 1.9 TDI 130hp
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Закупуване на B5.5 1.9 TDI 130hp
Дюзи, съединител.
Ангренажен комплект трябва да смениш.
50-60000км,но преди колко време е сменен?
Малко над 600лв е обслужване.
Без дискове,накладки. Ходова част.
Ангренажен комплект трябва да смениш.
50-60000км,но преди колко време е сменен?
Малко над 600лв е обслужване.
Без дискове,накладки. Ходова част.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”