VW Touran 2.0 EcoFuel
VW Touran 2.0 EcoFuel
Спрял съм се на два Touran .2.0 Ecofuel https://www.auto.bg/obiava-19333459/vw- ... -kato-nova и https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 0692394820 Някакви мнения за автомобилите и автокъщите? Първата е от Милен ауто в Сливен, като гледам по седалката на шофьора, километрите са от 200 000 нагоре,няма щора на багажното отделение, задния капак е поочукан. Втората кола няма снимка на шофьорската седалка, външно изглежда добре.
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Re: VW Touran 2.0 EcoFuel
Втората външно изглежда по-добре и има снимка на седалката - снимката с волана.
Първата трябва да е с електронен редуктор (изпарител), на втората не се вижда ръба на шофьорската седалка, но педала за спирачката изглежда като нов, лошо е че не се вижда педала на съединителя, действително изглежда добре, за мен най важното е двигателя да е читав. За автокъщата на втория Touran Нидо-С в Пловдив, някой да каже нещо, коректни ли са?
- M.Georgiev
- Автомобил: Touran
- Двигател: BSX-109hp-2009
2.0 ecofuel 109к.с е добър двигател. Наблегни на редуктора-дали е заводски. Има доста турани/кадита със реплики, скапан оригинален с монтиран турски, който не става. Оригиналният е 2700-3000 лева. Прави си сметка.
-
- Автомобил:
- Двигател: BSX
Първото нещо което бих проверил е дали има документ за сменени бутилки
Взех си сравнително запазен 2.0. Някой може ли да ми каже тегличите от другите модификации стават ли на ecofuel-a (включително и старата маска)?
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Дай някоя снимка на придобивката и честито! Само да наливаш и караш!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”