Здравейте
Нов съм във форума и още от сега признавам че не разбирам от Коли
Живея в Англия и съм принуден да продам полото което е 1.4 TDI 2003 год понеже има доста рестрикции за дизеловите коли
Та за новата кола трябва да е бензин и се спрях измежду
Nissan Qashqai 2010 до 2014 год 1.6 бензин
Citroen C3 2016 - 2017 1.2 pure tech
Vw Golf 1.6 FSI 2008 год
VW gold 1.4 TSI 2010 до 2014
Ситроена го карах под наем наскоро слаб двигател
Но пък останах мн доволен пълна е с екстри но пък е френска кола и мита за френските коли .....
За нисана не знам до колко е вярно но ми казаха че водят класацията в ЮК за най чупените автомобили
Голфа 1.4 TSI не ми говори нищо малък турбо двигател бях чувал че правят доста проблеми с двигатела но коя година си нямам на идея
Моля за мнения че вече се сбърквам от търсене на коли мнения оферти и тнт
Благодаря предварително
Избор между Голф Нисан и Ситроен
- enis.ismail
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор между Голф Нисан и Ситроен
Според мен трите коли нямат нищо общо с изключение на това, че имат по 4 колела. Би било добре за начало да решиш какъв автомобил ти трябва.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Бензинов голф, само от 7мо поколение след 2014г. Аз бих си взел и посочения от теб 1.4ТСИ от предишното поколение, но в БГ ангренажната верига пълен комплект със смяна + масло е 500-600лв. Може да се поддържа изгодно тук. В UK това са скъпи ремонти. За тамошните ти условия, най-новата кола - Citroen C3 2016 - 2017 1.2 pure tech 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Тези рестрикции за дизеловите коли в какво точно се изразяват и важат ли за Евро 6 коли ?
Ами това е проблема че не мога да реша какъв автомобил ситроена е 2016 2017 и за градски условия 1.2 двигател ми е идеално + това ще плащам малък иншуранс на колата и няма да имам road tax понеже е 1.2 pure tech
А пък на външен вид супер много ми харесва много добра визия...
Те сега са нови и още не се знае какви проблеми ще покажат след 2 години примерно ....
А пък на външен вид супер много ми харесва много добра визия...
Те сега са нови и още не се знае какви проблеми ще покажат след 2 години примерно ....
Последна промяна от BayEuro на Чет 07 ное 2019 12:27, променено общо 1 път.
Stivi написа:Тези рестрикции за дизеловите коли в какво точно се изразяват и важат ли за Евро 6 коли ?
В първа зона в лондон има ultra low emission zone което всяко влизане ти струва 10-15£ допълнително
2020 или 2021 се раширява тази зона драстично
Евро 6 мисля че нямат проблем с това тоест влизат бе да плащат !
- Asko VW
- Автомобил: VW Passat-B6 Variant
- Двигател: 2-0 TDI BMP 2006
Кашкай се води SUV, а ако не се лъжа за влизане в Лондон с такъв клас автомобил се плаща доста солено.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
От скоро се "радвам" на Ситроен С3,1.2,82кс. Яко пластмаса, радиото стои като подарено. Мотора е странен, съединител също. Иначе е икономичен мотор,към 6 смесено.
- Mr. S. King
- Автомобил: Passat
- Двигател: TDI 1995-1999
Колега, какви са парите, които си отделил?
За кола, застраховки, първоначално обслужване и т.н.?
Питам, защото Ц3 и Кашкай нямат нищо общо като клас, цени за обслужване, разход и т.н.
Мислил ли си за нещо от ниския клас, но чисто ново - на острова имате доста добри оферти за Фиеста, Поло, 208, Клио?
За кола, застраховки, първоначално обслужване и т.н.?
Питам, защото Ц3 и Кашкай нямат нищо общо като клас, цени за обслужване, разход и т.н.
Мислил ли си за нещо от ниския клас, но чисто ново - на острова имате доста добри оферти за Фиеста, Поло, 208, Клио?