Мнение за Рено еспас 95г.

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
poni
Автомобил:
Двигател:

Мнение за Рено еспас 95г.

Мнениеот poni » Сря 28 яну 2009 23:37

Колеги,интересува ме мнението ви за еспаса с 2.2бензинов мотор.цена за обслужване,резервни части ииздръжливост на автомобила.често ще се кара по черни пътища.

Последна промяна от vaskoto1 на Чет 29 яну 2009 9:12, променено общо 1 път.
Причина: колата е френска, следва името да е на френски. няма такава дума еспейс, еспайс и каквото там му викат. думата е еспас и означава пространство. на английски е само спейс.

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Re: Мнение за Рено еспейс 95г.

Мнениеот Golf_Diesel_ » Сря 28 яну 2009 23:41

Според мен такава голяма кола(направо вече категория ван) по черни пътища нещо не върви :wink:

Потребителски аватар
poni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот poni » Сря 28 яну 2009 23:47

е да,ама иначе трябва сремарке да ходя по язовирите.КОлкото повече ходим за риба ,толкова повече става багажа.До миналата година се събирах в двойката без задни седалки,ама като гледам тая година и без мен няма да се събере багажа

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 29 яну 2009 0:34

ми тогава махни и предните и ти не ходи mhihi mhihi
много добра количка сповед мен , един ..... 2-ма приятели имат ... питай антов :)
пък само с преди седалки като е , отзад можеш да си сложиш матрак иии затъмняваш жамовете ииии :seeex

Потребителски аватар
Plehi
Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
Двигател:

Мнениеот Plehi » Чет 29 яну 2009 1:50

Преди няколко години имахме такъв.Доста стабилна машина...дори имаше газова уредба.Беше в движение постоянно и 3 пъти в годината се правеше предница...нормално,все пак Рено,но като цяло хубав ван.Най-много се набиват на очи "детските" забележки или по-точно пластмасите по интериора...редовно се чупят дръжки на врати,дръжката на багажника,топката на скоростния лост се отлепваше редовно и накрая така се скъса,че не можеше да се оправи....Ако твоя модел има климатик внимателно провери дали всичко е точно по него,защото радиаторчето на парното(или климатика) се намира на място,до което се стига след сваляне на цялото табло(повярвай ми да не ти се случва),а и чисто ново е доста парици.Това е от мен,което се сещам за момента..... Успех! :)

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 29 яну 2009 6:27

Чети тук: http://www.renault-bg.com/smf/index.php?board=14.0
И на мен много ми харесва Espace3. Но след няколко дни в четене на рено-форума се отказах. Сега карам Б3 комби синхро.
Към детските болести може да добавим ел. инсталацията като цяло и най-вече превключвателя дълги/къси и копчетата на парното. Има и Куадра вариант, който е 4х4, отзивите в рено-форума отново са доста противоречиви.
Накратко моите впечатления са - много удобна кола, но не бих си купил такава.

Последна промяна от myrshavija на Чет 29 яну 2009 8:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Чет 29 яну 2009 7:53

Двг е много добър за френска кола, не раждясва :wink: , лека е, носи ужасно много товар, на черни пътища е пробвана - става. 6 човека + багаж без проблем и т.н Има доста проблеми с нещата който споменаха колегите но нищо фатално (засега) Проблемно е вентилаторчето, някоя друга тръбичка за антифриз, стартера и уплътненията. Пак нищо фрапанто. Като за френска кола става...

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Чет 29 яну 2009 7:59

И аз имам хубави отзиви за колата. За 4 години почти нищо не и е правено, а се кара непрекъснато :wink:
Ама за риба не става, с тази цел се купи преди време, но много бързо се видя тясна на собственика mhihi

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Чет 29 яну 2009 8:52

Питай ANTOV_MC, той кара такава, и май е баш 2.2 :wink:

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Чет 29 яну 2009 9:37

lrlmodo написа:Питай ANTOV_MC, той кара такава, и май е баш 2.2 :wink:

На Антов му е само до въпросчета сега :?
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=15&t=126881

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: Мнение за Рено еспас 95г.

Мнениеот Ivailo » Чет 29 яну 2009 11:28

Това до въпросите в рено форума е.. тъпо.. Някой да влезе в технически на голф тука примерно също ще се хване за главата и никога няма да си купи такава кола.. Ама както с всички коли втора ръка си е въпрос на късмет дали ще уцелиш читава.
Баща ми имаше такова, само че дизел.. Това за 3те пъти в годината правене на предница го нямаше при него, поне до колкото си спомням. Широко вътре, отнемаше бая време да се охлади купето лятото с климатика mhihi
Доволен беше от него, ама го продаде да си вземе фронтера, именно заради офроуд терена до вилата. Това се оказа голяма грешка, ама какво да се прави :)

Потребителски аватар
chicki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chicki » Чет 29 яну 2009 11:48

poni написа:Колеги,интересува ме мнението ви за еспаса с 2.2бензинов мотор.цена за обслужване,резервни части ииздръжливост на автомобила.често ще се кара по черни пътища.

Еми колега 1 майстор миналата седмица пазарува от нас за 1 еспас части-само ролките и ангренажния ремък+водна помпа=700лв + труда му беше взел :roll:

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Чет 29 яну 2009 17:54

chicki написа:
poni написа:Колеги,интересува ме мнението ви за еспаса с 2.2бензинов мотор.цена за обслужване,резервни части ииздръжливост на автомобила.често ще се кара по черни пътища.

Еми колега 1 майстор миналата седмица пазарува от нас за 1 еспас части-само ролките и ангренажния ремък+водна помпа=700лв + труда му беше взел :roll:

само да попитам ако вземеш шаран - колко ще струва от тази година ?

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Чет 29 яну 2009 19:33

StS написа:
chicki написа:

само да попитам ако вземеш шаран - колко ще струва от тази година ?

Не питай, Шарана държи цена.

По темата моето мнение би се побрало в две-три думи - френска кола никога - дори и нова!

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 29 яну 2009 19:59

trunner написа:
StS написа:
chicki написа:

По темата моето мнение би се побрало в две-три думи - френска кола никога - дори и нова![/quote]
:да: дори и нова - да ми я подарят веднага я продавам.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”