Мнение за Рено еспас 95г.
Мнение за Рено еспас 95г.
Колеги,интересува ме мнението ви за еспаса с 2.2бензинов мотор.цена за обслужване,резервни части ииздръжливост на автомобила.често ще се кара по черни пътища.
Последна промяна от vaskoto1 на Чет 29 яну 2009 9:12, променено общо 1 път.
Причина: колата е френска, следва името да е на френски. няма такава дума еспейс, еспайс и каквото там му викат. думата е еспас и означава пространство. на английски е само спейс.
Причина: колата е френска, следва името да е на френски. няма такава дума еспейс, еспайс и каквото там му викат. думата е еспас и означава пространство. на английски е само спейс.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: Мнение за Рено еспейс 95г.
Според мен такава голяма кола(направо вече категория ван) по черни пътища нещо не върви 

е да,ама иначе трябва сремарке да ходя по язовирите.КОлкото повече ходим за риба ,толкова повече става багажа.До миналата година се събирах в двойката без задни седалки,ама като гледам тая година и без мен няма да се събере багажа
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
ми тогава махни и предните и ти не ходи
много добра количка сповед мен , един ..... 2-ма приятели имат ... питай антов
пък само с преди седалки като е , отзад можеш да си сложиш матрак иии затъмняваш жамовете ииии

много добра количка сповед мен , един ..... 2-ма приятели имат ... питай антов

пък само с преди седалки като е , отзад можеш да си сложиш матрак иии затъмняваш жамовете ииии

- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
Преди няколко години имахме такъв.Доста стабилна машина...дори имаше газова уредба.Беше в движение постоянно и 3 пъти в годината се правеше предница...нормално,все пак Рено,но като цяло хубав ван.Най-много се набиват на очи "детските" забележки или по-точно пластмасите по интериора...редовно се чупят дръжки на врати,дръжката на багажника,топката на скоростния лост се отлепваше редовно и накрая така се скъса,че не можеше да се оправи....Ако твоя модел има климатик внимателно провери дали всичко е точно по него,защото радиаторчето на парното(или климатика) се намира на място,до което се стига след сваляне на цялото табло(повярвай ми да не ти се случва),а и чисто ново е доста парици.Това е от мен,което се сещам за момента..... Успех! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Чети тук: http://www.renault-bg.com/smf/index.php?board=14.0
И на мен много ми харесва Espace3. Но след няколко дни в четене на рено-форума се отказах. Сега карам Б3 комби синхро.
Към детските болести може да добавим ел. инсталацията като цяло и най-вече превключвателя дълги/къси и копчетата на парното. Има и Куадра вариант, който е 4х4, отзивите в рено-форума отново са доста противоречиви.
Накратко моите впечатления са - много удобна кола, но не бих си купил такава.
И на мен много ми харесва Espace3. Но след няколко дни в четене на рено-форума се отказах. Сега карам Б3 комби синхро.
Към детските болести може да добавим ел. инсталацията като цяло и най-вече превключвателя дълги/къси и копчетата на парното. Има и Куадра вариант, който е 4х4, отзивите в рено-форума отново са доста противоречиви.
Накратко моите впечатления са - много удобна кола, но не бих си купил такава.
Последна промяна от myrshavija на Чет 29 яну 2009 8:27, променено общо 1 път.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Двг е много добър за френска кола, не раждясва
, лека е, носи ужасно много товар, на черни пътища е пробвана - става. 6 човека + багаж без проблем и т.н Има доста проблеми с нещата който споменаха колегите но нищо фатално (засега) Проблемно е вентилаторчето, някоя друга тръбичка за антифриз, стартера и уплътненията. Пак нищо фрапанто. Като за френска кола става...

- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имам хубави отзиви за колата. За 4 години почти нищо не и е правено, а се кара непрекъснато
Ама за риба не става, с тази цел се купи преди време, но много бързо се видя тясна на собственика

Ама за риба не става, с тази цел се купи преди време, но много бързо се видя тясна на собственика

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Питай ANTOV_MC, той кара такава, и май е баш 2.2 

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
lrlmodo написа:Питай ANTOV_MC, той кара такава, и май е баш 2.2
На Антов му е само до въпросчета сега

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=15&t=126881
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: Мнение за Рено еспас 95г.
Това до въпросите в рено форума е.. тъпо.. Някой да влезе в технически на голф тука примерно също ще се хване за главата и никога няма да си купи такава кола.. Ама както с всички коли втора ръка си е въпрос на късмет дали ще уцелиш читава.
Баща ми имаше такова, само че дизел.. Това за 3те пъти в годината правене на предница го нямаше при него, поне до колкото си спомням. Широко вътре, отнемаше бая време да се охлади купето лятото с климатика
Доволен беше от него, ама го продаде да си вземе фронтера, именно заради офроуд терена до вилата. Това се оказа голяма грешка, ама какво да се прави
Баща ми имаше такова, само че дизел.. Това за 3те пъти в годината правене на предница го нямаше при него, поне до колкото си спомням. Широко вътре, отнемаше бая време да се охлади купето лятото с климатика

Доволен беше от него, ама го продаде да си вземе фронтера, именно заради офроуд терена до вилата. Това се оказа голяма грешка, ама какво да се прави

- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
poni написа:Колеги,интересува ме мнението ви за еспаса с 2.2бензинов мотор.цена за обслужване,резервни части ииздръжливост на автомобила.често ще се кара по черни пътища.
Еми колега 1 майстор миналата седмица пазарува от нас за 1 еспас части-само ролките и ангренажния ремък+водна помпа=700лв + труда му беше взел

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
chicki написа:poni написа:Колеги,интересува ме мнението ви за еспаса с 2.2бензинов мотор.цена за обслужване,резервни части ииздръжливост на автомобила.често ще се кара по черни пътища.
Еми колега 1 майстор миналата седмица пазарува от нас за 1 еспас части-само ролките и ангренажния ремък+водна помпа=700лв + труда му беше взел
само да попитам ако вземеш шаран - колко ще струва от тази година ?
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
StS написа:chicki написа:poni написа:Колеги,интересува ме мнението ви за еспаса с 2.2бензинов мотор.цена за обслужване,резервни части ииздръжливост на автомобила.често ще се кара по черни пътища.
само да попитам ако вземеш шаран - колко ще струва от тази година ?
Не питай, Шарана държи цена.
По темата моето мнение би се побрало в две-три думи - френска кола никога - дори и нова!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
trunner написа:StS написа:chicki написа:poni написа:Колеги,интересува ме мнението ви за еспаса с 2.2бензинов мотор.цена за обслужване,резервни части ииздръжливост на автомобила.често ще се кара по черни пътища.
По темата моето мнение би се побрало в две-три думи - френска кола никога - дори и нова![/quote]

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”