Chrysler Grand Voyager V-та серия
- Gospodin0v
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: 1600 TDI 90кс 2014г
Chrysler Grand Voyager V-та серия
Здравейте, ще се радвам ако хора който имат наблюдения за модела Chrysler Grand Voyage V-та серия бензинов вдигател да ги споделят,защото съм се спрял на нея. Модела ми хареса,защото е доста голям и ако му се сложи газов инжекцион няма да заема място в багажника. Струва ми се най-подходящ за семейство с 2-ве деца(новородени) и голямо куче плюс голямо количество багаж.
Благодаря,предварително за споделените мнения.
Благодаря,предварително за споделените мнения.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Re: Chrysler Grand Voyager V-та серия
Бих купил всичко друго, но не и Крайслер, незнам някой да може да назове по-проблемни и дефектиращи по-всички направления автомобили от техните!
Не знам и някой да се е излъгал втори път след като веднъж е имал досег с тази марка, тотално оплюти и заклеймени от бившите си собственици и винаги в дъното на класациите.
Почти не продаваеми или ако успееш да го продадеш то ще е равносилно на дарение не на продажба.
Потърси инфо из чуждите сайтове и форуми точно за този варел, и ще разбереш че наистина съществува автомобил на който е възможно да дефектира басолютно всичко още през първите 5 години от покупката.
Не знам и някой да се е излъгал втори път след като веднъж е имал досег с тази марка, тотално оплюти и заклеймени от бившите си собственици и винаги в дъното на класациите.
Почти не продаваеми или ако успееш да го продадеш то ще е равносилно на дарение не на продажба.
Потърси инфо из чуждите сайтове и форуми точно за този варел, и ще разбереш че наистина съществува автомобил на който е възможно да дефектира басолютно всичко още през първите 5 години от покупката.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Предполагам, че и цената му е фрапиращо по-ниска от другите в класа и това е привлякло вниманието на колегата. Но цената винаги е отражение на търсенето, а самото то е пряко свързано с "читавостта" на дадена марка и модел.
- Gospodin0v
forski написа:Бих купил всичко друго, но не и Крайслер, незнам някой да може да назове по-проблемни и дефектиращи по-всички направления автомобили от техните!
Въпреки,че много негативно мнението Ви съм много за него.
Ами четох,че след 2008г. Изтеглят производстово отново към САЩ и Канада за въпросната 5-та серия която харесах. И след изтеглянето извън Европа са доста по сполучливи като качество на фона на предходните серии от 1-ва до 4-та т.е до 2008г. А и предвид,че ми трябва определено огромна кола с предпочитане за мен бензинов мотор това доста ме заинтригува. Ще се радвам ако имаш идеи за това което споделих,че търся да ги споделиш. Като имаите на предвид,че абсолютният максимум на бюджета е 14хил.отделно са разноските по прехвърляне и след това стандартните профилактични подмени. Като моля наистина предложения като Мерцедес Вито вече ми е доста голяма кола(бус) не ми се кара :D.
Благодаря :)
stefan4o написа:Предполагам, че и цената му е фрапиращо по-ниска от другите в класа и това е привлякло вниманието на колегата. Но цената винаги е отражение на търсенето, а самото то е пряко свързано с "читавостта" на дадена марка и модел.
Не ми се струва фрапиращо ниска,поне според мен варират между 13-16хил в чужбина, а в България няма много избор. И за да не повтарям ще се радвам да погледнете отговора ми на предният коментар и ако имате идеи за това което търся да го споделите като моля наистина предложения като Мерцедес Вито вече ми е доста голяма кола(бус) не ми се кара :D.
Благодаря :)!
може ли да споделиш обява , която гледаш, не знам коя е 5-та серия на този модел, защото не съм се интересувал, но по обявите като дам бензин ми излиза един за 7800, след него един на 16999 и продължават да разстат, та в бюджет 14 не виждам как ще се впишеш
- forski
- Двигател:
- Контакти:
За половината бюджет веднага се сещам за Мицубиши Грандис 2.4 (не автоматик) слагаш му една газ и караш,двигателя е чук, и като цяло колата е много здрава и надеждна! Сещам се и за Шаран, но избора от бензинови е крайно ограничен!
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
От любопитство разгледах обявите в Бг.Основно дизели.
В Аутоскаут24 има повечко бензинови,но почват от 7500€
Шарани бензинови почти няма,а тия от 2006 за по 8500лв,мерси.
В Аутоскаут24 има повечко бензинови,но почват от 7500€
Шарани бензинови почти няма,а тия от 2006 за по 8500лв,мерси.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Колега, не си купувай екзотична кола, защото ще ти е много трудно с намирането на авточасти. Потърси нещо по-масово и със лесно разрешими проблеми. 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Би трябвало да става въпрос за този модел,само не знам за 16 000лв в какво състояние ще намериш !?
https://www.autoscout24.bg/lst/chrysler/grand-voyager?sort=age&desc=1&ustate=N%2CU&size=20&page=1&priceto=10000&fregfrom=2009&atype=C&nojs=true&ipc=opt_listings&ipl=list_page_link
https://www.autoscout24.bg/lst/chrysler/grand-voyager?sort=age&desc=1&ustate=N%2CU&size=20&page=1&priceto=10000&fregfrom=2009&atype=C&nojs=true&ipc=opt_listings&ipl=list_page_link
- Gospodin0v
DoH_KuXoT написа:може ли да споделиш обява , която гледаш, не знам коя е 5-та серия на този модел, защото не съм се интересувал, но по обявите като дам бензин ми излиза един за 7800, след него един на 16999 и продължават да разстат, та в бюджет 14 не виждам как ще се впишеш
https://mobile.bg/11565853854654959
Има само още една в мобиле на сходна цена. В Европа има на по приемливи цени.
I found this offer at mobile.de:
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... medium=ios
Chrysler Grand Voyager 3.8 Automatik Limited
First Registration: 07/2008
Mileage: 211.300 km
Fuel Type: LPG
Price: 5 990 €
- darknessevil
- Автомобил: Passat B6 DSG 2009
- Двигател: CBBB 170hp
Колега, сигурен ли си, че нещо от сорта на VW Sharan или Ford S-Max не би свършил работа? Винаги може да се сложи багажник отгоре му.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Форделата е особено добро предложение на фона на изискването за бензинов мотор. Доволно голям автомобил е.
-
- Автомобил:
- Двигател: BSX
Според мен Caddy Maxi е огромната семейна кола с евтини след продажбени разходи
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 3f5a91e00a
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 3f5a91e00a
И аз бих гледал S Max или CAddy metan 2000cc 109hp или някой бензин ставащ на газ. Тоя крайслер на тия пари ще вземеш някой милионни пътувал на всеки рамазан от германия до турция с цялата фамилия и покъщнина. Като им загледаш стойката странично всичките са клекнали като изгнил бус със счупен ресор...
Колегата pe6kata беше писал преди време за S Max 2.5 бензин който се слага в мондео ST ако не се лъжа, че беше отдавна, някой ако се сеща да метне линк, че аз с търсачката не се оправих нещо
ето
http://forum.vwclub.bg/search.php?keywords=ford&terms=all&author=pe6kata&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Търсене
Колегата pe6kata беше писал преди време за S Max 2.5 бензин който се слага в мондео ST ако не се лъжа, че беше отдавна, някой ако се сеща да метне линк, че аз с търсачката не се оправих нещо
ето

- forski
- Двигател:
- Контакти:
A още по-хубавото тук е че V5 бензиновия двигател който се слага в този S-Max не е на Форд а на Волво!
Кадито си е една проста баничарка, натоварена с хора и багаж ще е живо мъчение да се пътува с него, и като динамика и като удобство.
Кадито си е една проста баничарка, натоварена с хора и багаж ще е живо мъчение да се пътува с него, и като динамика и като удобство.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”