Но колата ще е много близо до мен, така че почти може да се каже, че ...друг ще я кара... аз ще трябва да я "обслужвам".
Търси се: Непретенциозен бензин за спокойно каране, на който да се сложи газ и да не е с интериорен дизайн от миналия век. Не ме питайте защо, това са твърди критерии. Бюджет 10 000 лв само за закупуване.
Е-Класа, Ситроен Ц5, Пежо 508 вече са дискутирани и отпадат, защото не допадат.
А4 и Це-класа са прекалено малки, търси се класата над тях. Същото важи за голф и астра, при астрата може да се очаква някакъв компромис, защото има двигатели за газ.
Пасат Б6 и Субару Форестър след 2007 допадат, но аз не съм ОК с тях, защото Пасата не ми допада по много параметри, а със Субаруто не съм сигурен доколко сервизирането му няма да е мъка заради майстори...
Хонда CRV беше фаворитен вариант, но на цената на 2010-11 Инсигния се взима някаква CRV от 2006-7, където разликата в интериора е осезаема.
Също така Авенсис около 2006-7 също допада, но между Авенсиса и Инсигнията втората печели по дизайн.
Рав4 също е обсъждана и отпада.
И така: Има ли някой наблюдения върху въпросната 1.8 Инсигния, ще оправдае ли очакванията за спокоен, газопригоден непретензиозен автомобил със сравнително лесно обслужване?